Май като нищо ново не ви се ражда в горния етаж, се закачате с работещите хора
1. Не съм родом от Ловеч, само живея там
2. Положението е силно преувеличено от медиите - вижте сами цитата от линка:
"....Досега по подадена информация има
една затисната кола. Всички водни басейни в района са под контрол. Няма да бързаме да отменяме бедственото положение в района", обясни кметът, цитиран от Фокус"
В Ловеч все пак имаме доста коли, като за 20 хил. град
, така че правете сметка колко страшно е положението. Малко дъжд и вятър, паднали гнили клони и няколко счупени дървета с тънки стъбла и голяма корона. Това е. Град е паднал съвсем малко и на едно ограничено място, десетина-двайсет зърна. Сутринта обаче се бяха изпъчили местните партийни и административни лидери да дават интервюта как са овладяли голямото бедствие, а всъщност локалното наводнение беше до голяма степен по тяхна вина, защото при ремонта на централната градска част /която е в ниското/ махнаха поради нелечима глупост много от отводнителните шахти и решетки.
3. Кембъстърите ми /два бр. от различен вид/ съм ги разглобил преди време, в града доколкото знам има само два сравнително слаби хармонизатора на Спърлинг. Моят и на един колега, които са недостатъчни за по-силен ефект - но все пак работят. Може да видите тук
http://www.garaja.net/viewtopic.php?f=19&t=51&start=150 непълна като инфо карта на София със коментари как действат подобни, направени от колеги хармонизатори на околната среда в района на София - най-малкото там градът е бил дребен, за разлика от района на летището където е бил като малко яйце - но там има много радари, скенери и прочее DOR излъчватели и не може да се неутрализира това мощно поле само с един телен пасивен хармонизатор. Пък ако не сме ние да ви оправяме малко положението, другари празнодумци и подигравчии, ще видите далеч по-голям зор - гаранция.
Нали сме човеци, а не говеда, ще работим пък вие си плюйте. Който трябва, вижда.
ПП
Ето ви още едно изказване на нашия малоумен комунистически кмет, че водата била
метър и половина http://lifebg.net/%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BD-%D0%B0%D0%B4-%D0%B2-%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%87/49798/?xjt=1Ако видите докъде е, едва покрива /и то ненапълно/ гумите на колите - единствено в еди подлез по пътя, където е са запушени шахтите се е понатрупала вода - ама там се стича от двете страни и се събира