Да бе ... и на ИванБГ в темата също цареше подривна дейност и саботаж...
Да не видяхме нещо смислено от неговите игрички с магнитите? Съвсем детайлни чертежи за градуси на поставяне, колко точно трябвало да се изпили магнита, ма как точно се изипилявал магнита, и накрая ... тишина. Някой да успя да разбере какво всъщност трябваше да представлява откритието му, дето работел върху него от десетилетия? Някой да успя да репликира поне отчасти това, дет беше направил? Някой да видя нещо? Имаше едно 2 минутно видео с много яка музика, дет едни електромагнити щракаха, и това беше...
И тука същото - подхвърлят се някакви чертежи на бог знае какво, обясняват ни как не сме дорасли за да разберем гениалността на откритието и че трябва първо теоретично да ни подготвят за това, дет ще видим, щот ние все още стоим с пръста наврян отзад, дет слънце не огрява... Мен лично такова отношение ме обижда. "Вижте к'ва играчка ми купиха на'ште, и за да ви е гадно само ще я гледате, няма да ви дам да си играете с нея." Детска градина някаква...
Не временно, Майсторе... направо я заключвай перманентно тая тема. Нищо смислено няма да видим и от тоя "изобретател".