ТОТОСМОТО, ЕЛЕКТРОС, ИЖОБГ,КОКЕ2К!!! МОМЧЕТА! АЗ СЪМ НА 73 /седемдесет и три/години и целият си живот съм посветил на науката и приложението и! Където да съм бил, каквото и да съм видял, каквото и да съм правил винаги и всякога съм мислил и търсел рационалното. Радвам се за ВАС ВСИЧКИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ - незнайните ще се явят и ще се съберат около знайните! И така с ИСТИНАТА в ръце ще тръгнете напред обединени от една кауза, търсещи можещи, неотстъпчиви, дейни,жадни за знания и реализация, вярващи в себе си, а не лутащи се без посока, като треска в придошла река.
Ето защо ще ви дам в ръцете едно зрънце истина, която всеки от вас може, стига да иска и да има достатъчни умения да си построи стига да следва моите указания. Това нещо ще ви даде коефициент на ефективност около 1,4 до 1,5 предостатъчни за стартова радост и вяра, амбиция и смелост. Нещата за които се пише толкова, едва 99% са истина или невъзможни, а за истинските се пише или заявява, като за нещо съмнително и не толкова сериозно, дори като за приумица на малограмотни любители.
Не е кой знае какво! Прости неща от всекидневието, на което изобщо не му обръщате внимание, че го знаете, прилагайки го понякога без да влагате съзнание.
Всичко, което ще придобиете на края е промяна в съзнанието, нов поглед към действителността, от което управляващите се пазят, като дявола от тамян. Но времето си тече! Всичко се променя вече доста динамично;технология, наука, светоглед и т. н. Виждате за колко кратко време компютъра навлезе в живота и производните технологии! Дори изминали пет години обличат тогата на "МИНАЛО". И ВСИЧКО ТОВА Е СЪЗДАДЕНО ОТ ТАКИВА КАТО ВАС!! Бъдещето на този свят е ВАШ! Няма млади, няма стари, няма етноси! ИМА НЕВЪЗВРАТИМ ПРОЦЕС В КОНФЛИКТ СЪС СТАРОТО, ИНЕРТНОТО, АЛЧНОТО И ЕГОИЗМА!
Ето това трябва да бъде за ВАС целта и хоризонта към който се стреми човечеството и никога не е отстъпвало! А НИЕ СМЕ РОЖБИ НА ТОВА ЧОВЕЧЕСТВО !!!!!!!!