madsatbg, ама ти сериозно ли, бе човек
Първо - на видеото е г-н Валери Иванов с т.н. ИНКОМП, което няма нищо общо с Чоби. Вземи погледни темата, де.
Второ - тая бандура съм я виждал лично, писано е, и същите смешки съм ги слушал.
Трето - за меренето, да, има проблем човека с импулсните мощности. Има си начини да се направи енергиен баланс на чудесията, но г-на едно си знае, едно си бае 10г. вече.
Четвърто - общото между посочените двама юнаци е умението да баламосват хората с приказки от 1001 нощ и евентуално да смъкнат някой лев/евро/долар от балъците.
Да добавя и
Пето - импулс
0.7мс с период
33мс, измерено ефективно значение на входния ток около
2.2а. А сега сметнете колко ще е пиковия ток в импулса...и как ще го осигурят тия пършиви акумулаторчета плюс проводниците към тях.
Та,
dymelsoft е прав да се смее, макар че е тъжно и жалко, мда. Като четеш и слушаш обясненията на подобни хора се питаш как е възможно да сътворят подобно нещо, след като явно се вижда ораничената им техническа грамотност, да не кажа нещо по-силно.
И...стига вече с тия ефектори, вечни фенери и прочие небивалици, щото поне аз нямам особено желание да падам до нивото на подобни "изобретатели".