Май имаше един Владимир Димитров-Майстора. Владо, писах ти на лични, ако искаш ми отговори. По света има специално законодателство за така наречените Предприемачи. В БГ такива хора няма и почти нищо не може да види Бял Свят. БАН имат фотоволтаици с КПД 45%, а АЕЦ Козлодуй работи при КПД 34%. Да не би случайно да сте чули че милиардите за АЕЦ Белене да ги спират, или че ще правят 7-ми блок в Козлодуй, а бъкел не се казват за новите фотоволтаици. Но тука ставаш независим, сам си правиш ток и нямаш МЕР, в случая електромер, нямаш такса електро-преносна мрежа, зелена енергия и накрая нямаш и ДДС. Тоест държавата няма никаква далавера от тебе, и като няма как ще плаща заплати на маса народ: полицаи, доктори, даскали, държавни служители и т.н. Истината е само една, че колкото повече пари ти излизат от джоба толкова по много пера се пълнят в Бюджета. Дори и тезата Брутен вътрешен продукт е изцяло сбъркана и опорочена. Това означава, че колкото повече енергия наливаш, толкова той е ще по висок-Брутния продукт, и от там ще са по високи доходите ви. Това за мен е пълно безумие, но нейсе. Най важното: Държавата няма нужда от евтини работи, от тебе, от инвеститори и прочие, и затова в тая държава човешкия живот не струва и дори стотинка, па камо ли той да е Гениален...!