Колега Кадуцеус, явно пишете на поне 5 ракии. Много егоцентрично се изказвате, а думи от сорта "Да сте чували..." с последващи алабализми, не говорят добре в една дискусия. И да ви отговоря, не не съм чувал за тези ала бала, но някой ден може би ще чуя, ако ми е на кеф.
Никой уважаващ себе си радиестезист няма да помъкне линеали, графики и РА трупчета със себе си за да свърши нещо - още Върн Камерън се е справял само с едно махало и малко мисловна настройка.
Ти не си чел книгата! То е ясно. Иначе нямаше да пускаш розов шум в темата.
Радиестезия ПРАКТИКУВАМ от 6 години, но не по чистия метод Тюрен, въпреки дигиталния вълномер и махалата. Ти може да се занимаваш от 30 години, но нали знаеш, че една подметка, колкото и да я вариш, подметка си остава.
с които най-вероятно не се е сблъсквал на живо...
Колко интелигентно предположение. Така сигурно си правиш и катализаторите - с предположения. Нещата с които съм се сблъсквал, биха убили човек като теб. Я кажи, колко хора си излекувал, премахвайки вредните вълни от тях? А да си изследвал бъдещето с радиестезия и 100% точност?
Явно влезе да осереш темата, ама неми пука. Пък ако ми запука, ще ида при Майстора на гости. Да не съм се сраснал с форума...
пп. в училище, всички си четяхме уроците, ама накрая, някои имаха 2, а други 6. Сети се сам, защо.