Председателя на Бг асоциацията на Тюрен ми е градски и приятел по стечение на обстоятелствата и поддържаме контакт, достатъчно, за да знам, какво пиша. Това, че не вярвате е ваш личен избор, за ВАС.
Да, само Манфреди знае и само асоциациите ги продават. Това е патент, който предпазва истинската наука, от псевдоправячи, на каквито се нагледах. В българия са правени опити, да се правят катализатори, но с 2 месеца живот и...... до там.
Весо, ти ангария ли искаш да ти бачкат хората, които са си посветили живота на тази наука? Явно да. Ами дано някой ден намериш някой безплатен катализатор, ама надали. Мен няма нужда някой да ме измъква от нещо, но ти имаш крещяща такава. Тази информация я споделям за нуждаещите се, но явно се чувстваш длъжен и тук да пуснеш едно лайно. Ей така, за цвят. И ти ми говориш за любов??? Рано или късно, ще стигнеш до някой твой колега! Сега още пътуваш.
Извинявам се ама ми е много трудно да нарека НАУКА нещо което може да бъде постигнато от един единствен човек в целия свят.
Бих го нарекъл със всяко друго име не и с наука. Магия, секта,нова религия на която този човек е пророка, но не и наука. За да е наука трябва да има повтаряеми алгоритми, повтаряеми от всеки, не само от единственият пророк или единственият Син Божи
Има едно нещо, наречено патент. Знаеш ли какво е това и за какво служи? Едно от свойствата му е да дава на всекиму заслуженото и се отнася в случая, само за правенето на катализатори и някои специфични дивайси. Другите неща, човек, който има желание и заложби, може да постигне винаги, стига да иска. Знанието е дадено в книгите, а повторяемостта я има и това го казвам от личен опит. Или имаш нещо против?
Някой друг да го напъва по нужда?
И специално за вас, телефона на италианската асоциация 0039 0376 893 168. Очаквам някой от вас да си зададе въпросите, относно Манфреди, за да сложим истината на мястото и. Кой ще пита?