Здравейте колеги!
Трябва да ви пиша и това.Генератора работи, но за да стане за ползване в дома като захранване трябват още доста средства.Инвертора и батериите са скъпи.Аз вече имам инвертор за целта , но батериите които купих втора ръка се оказа, че не са наред.Затова и не мога да покажа какво се получава.Със стари батерии винаги има риск.Нови не мога да си позволя да купя.Ползата от това, че направих този генератор е, че се убедих, че има такава енергия.Радиантна,от етера,СЕ или както там я наричат.Сега вече правя нов генератор който няма да има нужда от батерии и инвертор.Правен е такъв.Отдавна, но не се пише за него.Даже не намирам това което беше писано за него...Този генератор който направих е най лесния начин да се убедя, че я има тази енергия и да работя в тази насока.Скоро ще покажа и генератор който е с две по пет бобини.Който ще е много по ефективен от предния.Ако някой има фотоволтаична централа ще я замести с новия генератор без проблем.Зная, че повечето сте скептично настроени, но това е нормално.В учебниците пише, че това е абсурд...Не е лесно човек да проумее, че е лъган цял живот.Пари, пари и пак пари такава е.Не им пука, че унищожават средата в която живеем.След нас потоп.Ако продължаваме така това ни очаква...С всичките боклуци който пращаме в атмосферата това ни очаква.Когато Тесла е показвал верния път са го анатемосали и се стараят да не го споменават.А почти всичките ни благини са от него...
Не случайно много от нас се опитват да го репликират.Той е богът на енергията и е бил хилядолетие напред.Тези който са в час го знаят...
Вижте какво са показвали по телевизията за генератора на Бедини.
https://www.youtube.com/watch?v=bPwzDl7WQ64И без това хората не вярват.Та се стараят да докажат, че няма такова нещо..
Има я тази енергия.Енергията която Тесла се е постарал да ни даде отдавна, но енергомафиoтите се стараят да докажат обратното.Морган се е постарал това да не се ползва.Той е човека който е скрил откритията на Тесла и се е постарал да не се ползват.
Трябва да се постараем за да има УТРЕ и за нашите наследници.
Зная, че е хубаво да има повечко пари в сметката, но не на всяка цена...
Който иска да се убеди, че я има тази енергия нека ми се обади и ще я види...
Сигурен съм, че господа професорите ще се постараят да ме оборят, но да заповядат и да видят...Пък тогава да пишат ако искат.2 по 2 не е 4 а 1000....
Само, че ако дойдат ще го филмирам.За да няма недоразумения.
Не ми беше лесно да го проумея.
Очаквам ви за да има повече колеги които да работят в тази насока...
Само, че на професорите май не им стиска защото трябва да пишат истината или да замълчат.
Поздрави!