"...за да го правят, те трябва да имат някаква изгода..."
Първо, не се знае дали са точно "Te" или са "ТЕ" ако ме разбираш?
Но разболяването и унищожаването на робите, които ти копаят златото ... просто не разбирам на кого и какъв е келепира. Ако не дадеш парите си за лекарства, ще ги дадеш за пиячка или за някаква дрънкулка, която отново ще потъне в джобовете на "тия на високото".
Келепирът е - ЗАВИСИМОСТ...доживотно заробване! А относно понятията ти за тия " на високото" - много са ти размити!За теб е все тая... Трябва да разграничаваш нещата! Един собственик на заведение, винено шато или пивоварна не е от "тия на високото" - и дума за сравнение не може да става!
Бялата мафия си е...БЯЛА МАФИЯ! Пазарът на лекарствена фармацевтика е несравнимо по-могъщ от целия наркопазар в света!
А от чисто технологична гледна точка сградите си паднаха "като по учебник". Те се състояха от доста малко метал и много стъкло, гипсокартон и подобни лесно разпрашващи се материали. Бетон почти не е имало над повърхността.
Хайде да ми го покажеш този учебник (че ме заинтригува), където "доста малкото" метал просто изчезва, дограмите (лесно разпрашващи се), мебелите, компютрите, мониторите (поне 20-30000 броя), бе...всичко от стиропор да беше - пак щеше да остане половината, бе!
Как се строят над 100 етажа без метал?
Папие-маше?
Хайде, взриви един лист "лесно разпрашващ се" гипскартон, да видим колко от него ще остане?
Впрочем - избери си който и какъвто искаш материал и да се обзаложим, а?
Вдигни го на 10 метра и го взриви с експлозив 100 000 000 пъти по-малък от масата му...