krasik0, работили сме по едно и също време! Аз от година вече, не подобрявам нищо. Мисля си че съм стигнал върха! Може би само си мисля! Впрочем изгледай това видео.
https://www.dropbox.com/s/q990qt8bh3lo2dg/%D0%94%D0%BE%203%20%D0%BB%D1%82.%20%D0%BC%D0%B8%D0%BD..mp4?dl=0На него са вързани последователно 8 клетки сух дизайн, 6 клетки мокър дизайн, една клетка тип Joe Cell и една клетка тип Stanley Meyer. Като, клетката Joe Cell представлява 6 концентрични тръби една в друга, свързани през една паралелно. Така се получава една клетка която е с работно напрежение 2 волта. Клетката Stanley Meyer представлява 5 двойки тръби една в друга като всички външни и всички вътрешни са свързани. Така се получава една клетка с работно напрежение 2 волта. Следователно, имам 16 серийно вързани клетки.
Според формулата която ти написах, също и калкулатора от мазето, въведени параметрите които се виждат на видеото произвеждам до 3 лт/мин. браун газ. Когато меря по метода с бутилката количеството газ е същото. Това означава че формулата и калкулатора са верни. Според калкулатора еф. по Фарадей е ок. 97% ел. еф. е ок53% !!
Този резултат търпи повишение, при малко по висока температура на електролита. Граница на тази температура според моите изследвания е 35 не повече от 40℃! В тази граница производството на оН2 (орто водород) е достатъчно високо, почти без водни изпарения! Така се получава газ с най добра характеристика!
Забележи че от моите електролизери излиза само газ, няма пяна! След това бъблирам, след това филтрирам, меря налягане и към изхода! Това са лабораторни образци на които базирам изграждане на големи електролзери!
Единствен меродавен фактор за ефективност е плътността на тока на см². George Wiseman препоръчва 26 см² за всеки ампер. Аз повиших малко тази цифра на 30 см². Това подобрява и стабилизира температурната характеристика. Горе долу това са основните неща. За това провери отново къде точно е грешката!!
Нарушението на закона е очевидно!