И някой тук в България да е направил Бедини мотор-генератор който да се самозахранва че и да дава в повече... и не с акумулатори а с кондензатори...
Жоро направи Бедини мотор генератор.Жоро беше много активен във форума на caduceuc.Поне трима души му заплатиха
материалите и Жоро им направи реплики на своето Бедини.Още няколко други се опитаха да направят реплики по указа
ния на Жоро.
Никой от тези хора не потвърди, че енергията на изхода на мотор - генератора е повече от тази на входа . . . .
Моите контакти със Жоро. Той твърдеще, че неговото Бедини може да захранва електромобили . . . .
предложих му да докарам моята електричка ФИАТ ПУНТО в Пловдив (за моя сметка) и да направим експеримент с
неговото Бедини.Предложението ми остана без отговор . . . .
Жоро твърдеше, че може да захранва ДФвЕЦ с неговото Бедини, като източник, вместо ФВ панели . . . .
Предложих му, да докара своя мотор - генератор в София и да направим експеримент с моята ДФвЕЦ.
Тоже . . . . нулев отговор . . . .
Попитах, дали може да видя неговото Бедини "на живо" в Пловдив.Покани ме.
Отидох заедно с мой приятел инж. П.Л. електрончик, който дълги години разработва и произвежда зарядни
устройства за електрокари.
Жоро, без съмнение е умен мъж, той е добър електрончик и добър механик.Сам разработва и произвежда
пакетажни машини за хранителната промишленост.
Жоро отговори на всички въпроси, които му зададохме.Показа своето работещо Бедини и ни даде възможност да замерим с мултицет и електроскоп параметрите му.За двата часа, които прекарахме, не може да се измери и разбере,
дали импулсите на изхода на мотор - генератора дават повече енергия, от енергията на входа.
Но този експеримент може просто да се направи, като се остави да работи Бединито няколко дни с няколко акумулатора.
Ако заредените акумулатори са повече от разредените, значи КОП > 1
Жоро така и не направи този прост експеримент години наред . . . .
Жоро твърдеше, че Бединито му може да "съживи" стари, сулфатизирани акумулатори . . . .
На осцилоскопа се виждаха импулси с амплитуда 100 V дори повече.Според инж. П.Л. тези импулси
действително могат да десулфатизират акумулатора, но ако ако тази "терапия" е продължителна по време,
високоволтовите импулси започват да разрушават плочите на акумулатора. За нови акумулатори тази
"терапия" е противопоказна.
В заключение ще кажа, че още на 20 - та минута от посещението при Жоро усетих силна болка, която просто
разцепваше главата ми.Това усещане трая през цялото време.Моят партньор инж.П.Л. усети същото но по късно.
Когато седнахме в колата на връщане в София, П.Л. ме запита : "Ти усещаше ли болки в главата?Моята ще се
пръсне!"
Като радиестезист, аз долових това излъчване, дори имам свое обяснение, но това е тема за друг разговор . . . .