Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства
Махалото на pipilica
макс1962:
RUS, ти май не схвана закона (ми). Принципът не може да работи. Ако някой ми демонстрира обратното, ще го поканя на едноседмична екскурзия в Испания, ще го чакам на летището зад сгъваема масичка на която ще има " Джони Уокър " черен етикет, салатка от български краставици и домати, ( или буркан корнишони ако е през зимата), ще го разкарвам по плажове и крепости или където поиска. Плюс безплатна храна и спане. Действайте!
juliang:
Дедо Поп правилно каза думата "циклограма"... за съжаление много хора няма да могат да си я нарисуват.
Но ако някой от опитващите има камера - нека я ползва. Да я закрепи неподвижно и кадър по кадър да гледа на екрана какво се случва с тежестта. Да сложи маркер на тежестта и да рисува по екрана траекторията - така ще получи циклограмата. И ще види, че нещата са обречени...
Dedo pop:
В началото на 90 те излезе една поредица "Свирепия" на един американски тюлен. Четох я с интерес за да намеря разликите между социалистическата и капиталистическата армия. Оказа се че и при тях е като у нас.Говоря за организиране на боя, кариеризъм, непукизъм към проблемите на другите, слагането на тенекия и т.н. Пича със самочувствие на по по най ...
Но основния му девиз беше ППППППП- правилното предварително планиране предотвратява последващо поголовно посиране. И се хвалеше, че за не помня колко 6 месечни престоя във Виетнам бил загубил само 2 души. Тогава не го разбирах.
Но сега вече съм наясно, че ако се бях ръководил от това правило щях да си спестя доста проблеми и загуби. Затова вече го препоръчвам на всички. Който ме е разбрал разбрал.
gensdi:
Dedo pop, твоите седем "П"-та или десетте заповеди на Марчинко за войната няма особено да се харесат на психобръщолевещите и модерни шамани. (перефразирайки)
Не може да "жалонираш" точките за успех на когото и да било, дори своите. Защото неписаните майчини природни закони се следват строго индивидуално. Ако се опитваш да натикаш умишлено някого в "матрицата", то трябва да си наясно, че рано или късно, но ефекта на бумеранга няма да закъснее ;) Бе... нямаше да си правя труда сега, ако не бях сигурен, че няма да разбереш. Надявам се!
Иван Димов:
Макс, смени ли местата на генератор и двигател както ти бях предложил? Значи Скинър може пък ние не! Толкова ли сме некадърни?
Сега за това махало не съм се замислял, но предполагам дори и да излезе някаква мощност, тя ще е сравнително малка.
Що се отнася до силата на механиката в свободната енергия - за мен няма спор. Даже съм сигурен, че именно чрез механиката летят някои НЛО-та. Имам някои сметки по въпроса, които показват колосални сили и мощности, но не мисля да ви ги показвам, защото няма да ги приемете. Някои от вас дори да ме видят на летяща чиния, пак няма да повярват на очите си.
И накрая, най-сигурният начин за успеха е - никога не се отказвай да опитваш отново и отново. Така трупаш опит и главното - медитираш или казано по друг начин, тренираш въображението си.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия