Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори
Ем драйв двигател
Аtos:
Съгласен съм, но дай да спрем дотук засега :D, понеже много от съфорумците ще кажат, че се отплесваме от конкретиката на темата (макар и за мен да не е точно така).
Юлиан, например, по-никакъв начин не би го убедил който и да е в съществуването на вимана...
juliang:
--- Цитат на: atos в Октомври 16, 2017, 12:46:05 pm ---...Юлиан, например, по-никакъв начин не би го убедил който и да е в съществуването на вимана...
--- Край на цитат ---
Има много прост начин - кацаш с едно такова устройство в задния двор на вилата ми и ще бъда безусловно убеден :)
Аtos:
--- Цитат на: juliang в Октомври 16, 2017, 01:48:21 pm ---Има много прост начин - кацаш с едно такова устройство в задния двор на вилата ми и ще бъда безусловно убеден :)
--- Край на цитат ---
Ъхъ...пък да повярваш в пирамидите, да ти иззидам една в задния двор?
juliang:
Благодаря, но нея мога да отида да я видя сам. Ако ми кажеш когИ се провежда авиошоу с вимани - непременно ще отида да го наблюдавам.
Аtos:
Хуморът е хубаво нещо ;D
Не трябва обаче да сме жертви на арогантността, с която е импрегнирана сегашната ни цивилизация - ние сме най-великите, всички преди нас са били диваци и (видиш ли) никой никога не е правил "пеещ презерватив" или електрическа самобръсначка!
А Земята е толкова стара и е видяла толкова много, че тепърва започваме да разкриваме истинската история на древните цивилизации...а ние сме като малки деца, сравнени с някои от тях.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия