Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори

Ем драйв двигател

<< < (16/20) > >>

juliang:

--- Цитат на: caduceus в Октомври 27, 2017, 03:10:39 pm ---... Все пак, за любознателните - ето един тестов модел отпреди доста години, направен без много компромиси  ;) Да внесем малко практика сред глупостите.
Enjoy!

--- Край на цитат ---
Не виждам да е полетял над терена ...

ndm:

--- Цитат на: juliang в Октомври 27, 2017, 07:54:13 pm ---Не виждам да е полетял над терена ...

--- Край на цитат ---
Не можеш да направиш хинджой, затова не виждаш как летят. ;)

caduceus:
Айде троловете на събрание  :) Въобще нещо ценно да кажете имате ли?

kingstong:

--- Цитат на: caduceus в Октомври 29, 2017, 09:47:00 am --- Въобще нещо ценно да кажете имате ли?

--- Край на цитат ---
Регистрирах се преди няколко дена заради тази тема. Имах какво да кажа и покажа повярвай ми, ама поради такива като твоите коментари няма да го направя.

Виждам че си имаш свой форум, бих се регнал и там при конкретно условие, ще се изясним на мейла ако желаеш.

Както е казано „по делата ще ги познаете“

caduceus:
Колега, ти явно си запознат с китайската технология от пост номер 1 в темата - и впрочем, какво ще рече според теб Ем драйв двигател? Защото за този с електрогравитацията си има друга тема. Както и за Томас Таусенд Браун с гравитаторите, електростатичните лифтери и прочее.
Така че, тази тема е по-обширна и не касае само електрогравитация. Прочети пак.
Иначе нищо лошо да разкажеш какво си постигнал - аз както виждаш, показвам реални прототипи, но принципа на работата им може да схване само човек, който знае какво е това. Другите, дето се изказаха след поста ми със снимките са си тролове и всички хора по-отдавна във форума сме ги разбрали - по делата им ще ги познаете, нали така беше  :) Щото дела няма, само приказки.
Давай смело, нека видим.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия