Добре epwpixieq-1, мисля че трябва да ни обясните на всички тук във Форума МАЗЕТО, това което сте разбрали, след като сте я прочели тази и другите стари книжки и като опитен университетски преподавател да напишете и да ни изнесете дълга Лекция: открит урок за Атмосферното Електричество. Което може да ни захранва техниката с ел.енергия ако го разберем "е как да стане ми кажи" - дето питаха в рекламата за цифровизацията на ТВ.
Аз също забелязвам, че дори участници тък във форума MAZEто се затрудняват със четенето (разбирането) на сложни изречения и обикновенно, не четат смисъла разбират до първата запетая образно казано. Така изложена мисъл в сложни съставни изречения не могат да я разберат, да схванат смисъла и трябва само с прости и къси изречения да им се обяснява, като на 12 годишни лапета, без много сложни думи да се пише за да могат да го прочетат, както мен в Съда Съдииките, които вече са все млади жени, всички сега там такива нови кадри и с голям хъс работят нахъсани, съм забелязал, че не разбират мойте писмени отговори за Делата за Лозето ми, например не знаят значението на думата
Мера, какво означава и просто я прескачат, като се губи смисъла на написаното от мен и по-лошо просто не познават "Закона", а каво са учили тогава се питам или са преписвали само и си правят свои своеволия тяхни и решават делата както си искат или по-точно, както им наредят отгоре, така се решават делата в България. За учениците недоучили в училище по Български език и Литература БЕЛ, айде калпаво образование имат, съсипват им когнитивната мисъл с тея екрани на телефони таблети и компютри (
Екранна Зависимост), но и зряли мъже тук във форума имат такава заучена безпомощност в разбирането на мисли изложени в сложни съставни изречения със скоби, запетаи и тирета и цитати, а допълнителна литература: книги, статии, линкове (препратки) и видео клиповете с обяснения, просто ги прескачат и нищо не могат да разберат от това, което искам да им кажа сякаш им говоря на "Патагонски" излиза накрая.
„Унищожението на коя да е нация не изисква атомни бомби или използване на ракети с далечен радиус на действие. Иска се само снижаване на качеството на образованието и разрешаване на измамата от страна на учащите се на изпитите. Пациентите умират в ръцете на такива лекари. Зданията се рушат в ръцете на такива инженери. Парите се губят в ръцете на такива икономисти и счетоводители. Справедливостта се губи в ръцете на такива юристи и съдии. Крахът на образованието – това е крах на нацията.“