Кузмов не знам какво да ги правят дизеловите коли, ще ги карат и използват. Не мисля че атмосферен двигател са го конвертирали на водород и той не бълва азотни окиси, като шампион. Ти си наясно с ННО и свойствата му, знаеш каква висока скрост на горене има. Какво може да са направили ? Може би става въпрос за смесването му с водна мъгла, студена пара както я наричат. Нали имаше едно становище, мнение че всъщност газ на Браун е смес от ННО с водна мъгла и той вече изгаря меко и по бавно, съответно и високата температура я няма защото ННО може и с висока и с ниска температура да изгори и от там няма да има азотни окиси. Разхода на водород е интересен въпрос, защото с горивни клетки може да се обърне в ток и с водорода да се зареди електромобил, от един килограм водород да се получат към 30 киловатчаса ток и с тях една Тесла 3 ще измине 200км да кажем. А има превозни средства които са бавни, развиват максимална скорост 120км.ч. и разхода им е много нисък, 5-6 киловатчаса. Не мисля че ще спрат петролните коли насила, след няколко години ще се откажат да го правят, те искаха да ликвидират въглищните централи, че и атомните а то какво стана - обратното. Но появяват се транспортни средства на ток и някои са много интересни от гледна точка на експлоатационните разходи, вече има опити за такива които нямат никакви разходи. В момента мечтата - автомобил на вода отпадна, вече мечтата и то осъществима е автомобил който не изразходва дори и вода.