Супер. Така и така сме се подкарали. Не че не може и по друг начин. Не съм търговец, нито заядливец. Не желая да променям ничии убеждения относно каквото и да било. Наистина споделям личен опит, който мисля, че може да е от евентуална полза за някой. За което съм, да го кажем набеден, че ми куца учебния материал, че само чета реклами..... Всъщност точно защото не съм учил на времето по тази област, а ми е интересно, затова може би повярвах, че не всичко все още е открито. Заниманието и интересите ми станаха професия, и сега, когато не е по принуда, изучавам свързаните пряко или косвено с Браун Газа науки. Професионалист, според мен означава само и единствено, че това с което се занимаваш ти изкарва прехраната и за това ти плащат. Не е в никакъв случай степен на майсторство;разбиране или познание. Дори доцентите и професорите от девети блок на Техническия признават , че няма достатъчно научни данни и обяснения за свойствата на газа и следствията от прилагането му. Въпреки това и в софийския и в русенския са публикувани рецензии за измененията, свързани с използването на газа. Тестовете не са хипотетични наблюдения, а са свързани със стендови изпитания. Включително многократно сглобяване и разглобяване на различни двг-та. Чудя се, защо описвам тези факти, при положение, че срещам основно критики към всеки, който се опита да сподели нещо във форума. В правилата на форума никъде не срещнах критерии за познание или идеи заради което да получава едно или друго отношение. Мисля, че не е необходимо никой на никого да се доказва. Така или иначе доверието си е доверие , но проверката е висша форма, но не непременно отричане. Благодаря за вниманието и нека си бъдем полезни.