Значи, излиза, че има повече от два вида путки"... и ако щете вярвайте, тип"майстора52"!?!?!?!
Брееейййййй, това вече е новина!
Maistora52, не знам дали си някакъв вид
путка, но знам за ония, които са гласували за истанбулската конвенция горе, със сигурност са един или по-скоро няколко от многото видове.
бай Теню, много хубаво изказване си набарал на тоя наш и-мигрант. За пръв път да чуя някой и-мигрант да е в час с това, какво се случва с него и западното общество. Смятайте каква цензура и какво преследване има на запад. Но му вярвам на този човек, защото мой приятел-комшия живее вече 20 г. в Лондон и ми казва същите неща. Дори ми каза последния път, че ние българите сме били много добре. Англичаните направо били преформатирани дебили. Ако не е заради парите, никога не би живял там.
Аз, като човек, който е живял на запад около 5 г. и правил собствено проучване на ценностната система на средно статистическия западняк, мога да добавя, че там обществото им е изключително дебилизирано и материализирано, силно ограничено да разбира само от едно нещо - тесен специалист и така е много трудно да навърже глобалната картина в какво са го превърнали и какви процеси текат в обществото, защото му липсват познания дори от обща култура. Например 1/4 от американците не знаят, че Земята се върти около Слънцето, но боравят с най-високите технологии. Те нямат и никакви познания по география, история и т.н.
Просто технологиите /научно-техническия прогрес/ е двигателя, който определя социално-икономическия-политическия строй. Преходът между робовладелски с феодален и феодален с капитализъм се дължи на научно-техническия прогрес. В момента вече няма нужда от капитализъм, защото роботите ще заместят хората и последните остават ненужни - баласт, екология, товар, боклук. Роботите не мрънкат, не щат заплати, не ядат, не им трябва отпуск и т.н. На кой капиталист ще са му нужни хора?
- отговора е ясен и риторичен. Извода е:
Демократите останаха излъгани, умориха се да скачат по площадите! Историята се повтаря - същите играчи, същото разпределение на лагерите, същото противопоставяне в обществото. Пак ке търсим спасение у Дядя Ивана, пак ке го посрещаме, не ние, демократите - те мимикрират винаги