Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Изворна вода на Шаубергер

<< < (34/38) > >>

MTM:
Атос хубаво е да има критици,като  Юлиан които искат конкретните доказателства,за дадена тема. Иначе  ще си тъпчем на едно  и също ниво... . А без критиката няма и напредък.
П. С. Не е по темата, нека се изтрие.

Радико:
Море баш по темата си е даже е по няколко теми и би следвало да се копира в поне още десетина теми.
"+" от мен въпреки че съм против тази система с рейтинга.

edin:
Що за глупости пишете? Искал юлиан доказателства? То да искаш, ама на каква база? На база чии знания и умения? На тези на юлиан ли? Ако аз имам повече знания в дадена сфера, как някой ще приеме, че това е факт, без той самия да има тези знания? Май не разбирате, колко е патова ситуацията с вашите доказателства.

Радико:
Не edin
Ситуацията не е патова, матова е за съжаление.
Аз за това отдавна съм се отказал да се занимавам с тези неща въпреки, че ако си забелязал не ги отричам.
Невъзножно е Юлиян да повтори експеримент направен от теб и резултата да бъде същият като при теб. Знаеш, че е така знаеш и защо е така. Ако пък и аз го повторя ще има хептем различн резултат. Това обезсмисля масовото прилагане на тия практики. Това са неща предназначени за тесни кръгове от хора "поне за сега"
 А ти не се притеснявай, човека който трябва сам ще те намери, искаш или не.

edin:
Няма никаква мистика и магия в експеримента. Има само чиста физика и е повторяем от всеки. Лелеее, все едно седите срещу таласъм.  :(

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия