Колеги, тази сутрин отидох в офиса на ЕКОНТ с надеждата някой да ми е изпратил макарона на Шаубергер, но уви, развалих си настроението още от сутринта, не се оправдаха очакванията ми.
Гледам темата започнала да се измества в ляво и дясно. Да напомня, тук става въпрос, дали макарона на Шаубергер пречиства така водата, че тя става, като изворна, а не кои са най-добрите водопроводни тръби. Моля ви не измествайте фокуса на темата, че оргончиците се измъкват по терлички.
От изложеното до тук, ведно с направените основателни възражения, разбирам, че те такова животно не съществува. Това разби мита за извънземния характер на шаубергеровите щуротии, станали известни не от официалната наука, а от Интернет.
И все още тая последни надежди някой да ме убеди в обратното, като ми покаже или ми даде аз да покажа, как макарона на Шаубергер прави водата изворна - чисти варовик, примеси, химия, бактерии и т.н. Оправдания от рода, че някой троли и пречи на работата на някой, не се приемат. Когато споделяш публично се предполага, както някой да е солидарен с мнението ти, но и друг да възрази, и тогава трябва да си готов да докажеш тезата си, в противен случай се превръщаш в празнодумец, да не кажа и нещо повече, ако търгуваш с измишльотини по темата. Който не понася възражения, го съветвам да общува сам със себе си, така никой и нищо няма да го безпокои.
Експериментаторите, къде сте, защо не експериментирате по въпроса?
Аз иначе съм готов да ви покажа експеримент, как от кална и заразена от блато вода в която има и бактерии, се превръща в изворна след преминаването й през филтърна кана - това е доказано, то работи и се продава навсякъде.
Някой ще има ли смелостта да пие вода от блато, която бъка от бактерии, прекарана през макарона на Шаубергер, кой?
Поздрави!