Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

KANGEN вода

<< < (7/10) > >>

krasias:
atos, точно така е в повечето села хората пият чиста изворна вода която  няма нужда нито от пречистване нито от хлориране, или се добавя хлор в много малки количества. Но навсякъде водата се следи от ВиК в близките градове, има си хора които обикалят непрекъснато селата и взимат проби поне 2-3 пъти месечно и ги носят в сертифицирани лаборатории където водата се изследва по всички показатели.

Vector:
Балабанов,навярно имате поглед в/у бутилираните води...коя е най качествена?

juliang:

--- Цитат на: atos в Август 14, 2018, 01:15:18 am ---Смях...голям смях :D

Ооооще по-голям смяхххххх ;D ;D ;D

--- Край на цитат ---

Можеш да се смееш колкото си искаш, аз ти говоря от личен опит като човек, който рядко се свърта в къщи и е постоянно в командировки из цялаат страна. Имам лични впечатления от водата.

--- Цитат на: atos в Август 14, 2018, 01:15:18 am ---Аз пък да ти кажа...точно по "паланките" и селата, понякога водата е много по-добра, особено в Рила и Родопите.

--- Край на цитат ---

Някъде - да, но в повечето случаи (особено в Северна България) водата е на границата на годност, да не говорм за вкусовите й качества.

epwpixieq-1:
Филтрите не е задължително да са скъпи, но ако се живее в апартамент възможностите са разбираемо ограничени.
За хората с малко, или по голямо дворче, и сръчност като дарба, имайки целенасочен интерес и познания, подръчни материали, малко изобретателност и доза постоянство, има много възможности. Ето една от тях:

http://www.shared-source-initiative.com/biosand_filter/biosand.html

А на който не му се занимава с тези неща, компаниите продават карбонови филтри в изобилие, макар че един съд с въглени ще върши подобна работа.

balabanoff:

Балабанов,навярно имате поглед в/у бутилираните води...коя е най качествена?

Ето снимка на бележника ми от тази сутрин.
Можете сами да прецените по показателите.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия