Да признавам си че числото е измислено изсмукано от пръстите, просто трябваше да го напиша с много нули и никой да не му обърне внимание.
Това е проблем за хората които искат да представят познанието на Тесла. Най-лошото е да се пише за него и леко да се преиначават нещата. Такива книги и статии има много и за съжаление от такива, привидно малки промени труда на Тесла от реално се превръща на мистично (не)познание.
Благодаря, че има сериозни хора които четат Тесла в оригинал
От доста време съм на страниците на форума, и още от първите си коментари съм казал че трябва да се четат нещата в оргинал. Били те на Тесла или на другите оригинални мислители като Ампер, Фарадей, Максуел, Хевисайд, Лорд Келвин, Стайнмец и много други които да ме извинят не им споменавам имената. Ако не се чете в оригинал първичното познание, всичко следващо е пречупено през гледната точка на преписващият. За голямо съжаление много малко хора имат тази възможност поради ограниченията на езика. Затова когато аз правя коментари на Тесла го цитирам двуосновно и след това евентуално развивам своя хипотеза която ясно е разделена.
Който се интересува да чете, но Тесла е бил прав, че не всичко е записано в документите, които са му претършували в кабинета и Тайната на неговото изобретение ще си отиде заедно с него. Твърдение подчертано от Капанадзе и изказано в неизвестния ръкопис преписван на Тесла.
Да оставим на страна въпросния ръкопис защото въпреки че има стила на Тесла, не е ясно кой и за какво го е писал. Самия Тесла има доста публикувани оригинални патенти и публикации, и
http://www.tfcbooks.com/ ( от доста години цитирам тази страница в коментарите си ) както и
https://teslauniverse.com/ са добър източник за тях. Тайната на изобретенията на Тесла е в неговото разбиране за динамиката на процесите и това започва да се усеща след прочитането и разбирането (осъзнаването на динамиката на процеса) на десетки от неговите патенти и статии, а не от филми, които общо взето описват една неточна и отчасти измислена, поради недоразбиране, картина.