Не знам дали следите новините за коронавируса, но нещата не отиват на добре и се оказаха доста по-сериозни, отколкото на някои им се струва. Смъртността е с 1000 пъти по-висока от тази на грипа.
Четох една статия на български професор вирусолог, казва в него се съдържа ДНК от вирус на СПИН, това означавало, че този вирус не е с естествена мутация - било невъзможно. Остава другия вариант - изкуствена.
И по този повод гледах в едно руско предаване дискусия по темата. Само се предполага, че вирусът е създаден от китайците, т.к. там имало ожесточена кланова борба.
Аз лично се съмнявам в тази прогноза и мен ме озадачава факта, че официалните власти - президента на Китай при такъв сложен за страната проблем, не е направил все още официално изявление. Властите в САЩ също мълчат - гузно, гузно мълчат, като че ли не забелязват случващото се. Мълчи се, а ми се струва се знае за какво иде реч.
Моето предположение е следното, това което ми дойде първоначално-първосигнално в съзнанието, тоя "подарък" за света, за началото на 2020 г.:
Кой мислите е бащата на тоя вирус?
Нека си спомним, как при колонизацията на Америка са давали заразени с чума чували и одеяла на индианците, горките които не са знаели въобще за тази болест с цел да ги уморят и да им заграбят земите.
Е пак са те, кой друг да е, кой друг би имал интерес? Но поживьом-увидем, както е казал "американския" народ....