Може и да не си личи
, не само съм лададжия, но аз обичам Путин и нещо повече - боготворя го. Той е мой идол и аз съм напълно солидарен с каузата му. В него има нещо свръхестествено, вероятно и той е извънземен, като мен.
С радост чета успехите му ката ден на голямата гросмайсторска геополитическа шахматна дъска, като отделям поне по 2 часа в денонощието, да си сверявам часовника.
Очаквам от него да победи общия ни враг - колониалния български владетел, за да успеем един слънчев ден с шутове, не с големи шутове да изритаме от държавата, за да си възвърнем
СУВЕРЕНИТЕТА и поставим най-сетне правителство, което да служи не на колониалния господар - големите началници, както казва ББ, а на българския народ. Очаквам България да бъде освободена от колониалното си робство вече 30 г.
Тръмп го харесвах, не съм го обичал, беше ми интересен с перчама си и ме разсмиваше с хиперактивността си, но откакто УБИ без съд и присъда чужд гражданин - иранския генерал, буквално, като долен терорист, само въз основа на измислени и безпочвени обвинения, си промених мнението за него.
Вируса по всичко личи е биологично оръжие. Китайците вече открито взеха да нападат САЩ с обвинения за умишлено заразяване. Проведено е щателно разследване и има резултати. Обвиненията все още не са официални, но факта, че се правят от високопоставени лица по техните медии, показва становището на властта. Ще има развръзка по този въпрос.
Светът навлиза в рецесия, която според мен ще има гореща фаза на военен сблъсък, който ще стане в Сирия. Изхода ми е известен. Ще има набиване на глави. Очаквам светкавична война с убедително превъзходство на силите на доброто - вечните освободители, която ще сломи и най-малките надежди на хищните колонизатори.