Когато се казва историческата истина споровете, са излишни. Османско робство е имало, да били сме роби на Османската империя. Жените ни, са били изнасилвани, мъжете ни убивани, а мъжките рожби, са взимани за еничари, това също е истина и не ме интересува, какво се опитват да ни внушават евроатлантическите неолиберални неофашисти. Аз съм от поколението, което учеше истинската история на България. Баташко клане е имало и цифрите, са много точни, това се е случило преди , около 150 години, а не преди хилядолетия, за да се забрави и изкриви историята. На Сорос и на останалите международни престъпници и на техните почитатели мога само да кажа, да вървят на майната си. А те вече са тръгнали на там, неолибералните психопати и краят им се вижда. В България има 1000 души, безродници и агенти на чужди държави, които са за разстрел, има още 2000 души техни помощници, които са за обесване и още 5000 души охрана на предните, които, са за убиване с камъни. Българския народ е мъдър и търпелив, но вдигне ли се жална им майка на враговете му. А той ще се вдигне, защото вече няма на къде и тогава предателите и крадците, които за 30 години съсипаха България ще трябва да си платят сметката, няма да ги спаси ни Нато, ни Тато, ни Господ. И Възрожденците, са били една шепа народ, но са постигнали целта си да видят България свободна от Османския поробител. Българска империя е имало преди 33 000 години, не, не е грешка, простираща се от средното течение на Дунав до Охотско море на изток, северна Африка, северна Италия, Иран и други. И до ден днешен левия приток на река Амур се казва Болгар има и още реки, които носят същото име в Русия, река Волга включително. България е имало преди много хиляди години и ще я има още повече хилядолетия, защото българският дух е несломим.
А за американците ще кажа само, че избиха коренното население на Северна Америка и още много милиони хора по целия свят, затова от тях акъл не искам.
Какво ли е чувството, когато скрина на пра-баба ти е по стар от САЩ. Аз знам, какво е това чувство.....