О боже аз ли криво се моля.
Въобще не ми пука за въпросните индивиди. На мнение съм, че всеки сам трябва да отстоява правата си. Това беше просто предупреждение, че според моята прогноза едно такова изказване може да донесе неприятности за целия форум.
Радико, много си наплашен от тия соросоиди и техните ценности. Те навремето комунистите не плашеха така хората. Виждам, че и ти мислиш, като
VITAN по отношение на тъмните цветове
. Но не се притеснявай излишно за форума.
Не знам дали си наясно, но когато дойде Тръмп на власт започна да сменя властта в САЩ с лоялна на неговите идеи, а мулти-култи, лиз-близ и т.н. ценности на дядо ви Сорос, не му се нравят не по-малко от мен. Знаеш дори отмени педераси да кандидатстват за армията. Сега дано не се обиди някой на педераст, ако е джендар или травестит, аз понеже не ги разбирам много и ги обобщавам с педераси.
Та не знам дали си разбрал, "вятъра" вече духа в обратната посока. Не се притеснявай.
И трябва да ти кажа, че проблемите на Тръмп в САЩ и основно с "демократичните" медии, отложиха подмяната на колониалната администрация в Европа. На есен след изборите, когато си бетонира властта имай предвид, че не само в Европа, но и у нас, да и у нас ще се промени, забележи не чрез избори, не чрез избори
колониалната администрация.
Тия дето днес са лоялни на дядо ти Сорос, утре няма да ги има.