Радико според мен е прав.
Аз също не съм расист, Господ е отредил черните, жълтите и червените да живеят също на тази планета, но не съм и либерал, за мен всеки трябва да си знае мястото в обществото - правата трябва да съответстват на задълженията, възнаграждението на труда. Не може неграмотник и михлюз, миризлив и пр. да има право да гласува или да получава помощи, само защото е от друга раса. Та той не си знае трите имена, как да знае какво е политика, работа, училище, и т.н.
Само белия човек ражда наука и това е така на първо място поради генетиката, т.е. физиката - расата, но и зависи от душата - колко време е живяла и развивала. Та винаги съм казвал, привилегия е в този живот да си в тяло на бял, още повече на мъж.
Другите раси също се развиват и израстват духовно, но спрямо бялата е все едно да сравняваме ученик от 1 кл. и 10 кл. Всички учени с фундаментални открития за човечеството са бели - факт.
Това което казвам не е расизъм, а еволюция. Подробно нещата са обяснени и от Мулдашев в обясненията му за клониране на човека от извънземни.
Аз също мисля, че рано или късно китайците ще батаклясат. Китай е това, защото ги направиха САЩ, само и само да не е Русия.
В Алиекспрес поскъпнаха стоките, не защото взеха да си вдигат цените от навирен нос, а защото много намаля търговията, особено със САЩ и все пак трябва да реализират някакви печалби, защото от стоките си печелят жълти стотинки. А шипинга за малките пакети го плаща държавата им, за да се стимулира онлайн търговията. За по-големите товари също се субсидират, но частично.