Прогнозирам, предсказвам, че в недалечно бъдеще западната цивилизация ще я споходи упадък от всякакво естество. Залитнаха в неправилната посока с тая педерастия и либерастия, и ги чака огромна демографска криза, защото педал не ражда деца, той може да бъде педофил, но не и майка, а в същото време кюмюра им превзема територията. МЮСЛИманските страни няма да позволят тая дяволска зараза да се разпространи в обществата им и Европа я чака второто пришествие на Османската империя.
Когато за първи път отидох в Западна Европа, първото нещо, което ми направи впечатление беше хард-масов ексхибиционизъм по улиците вечер, защото пристигнах вечерта. Това беше преди 30 г., представям си сега сигурно са си сложили половите органи на челата от гордост, а езиците им се разтягат, като ластик до темето.
Не съм сигурен дали това ме плаши или изпитвам сарказъм, но съм любопитен да видя плодовете на тая либерално-джендарска революция час по-скоро.
https://blitz.bg/svyat/dzhendri-kholandiya-premakhva-mzhkiya-i-zhenskiya-pol-na-zakonodatelno-ravnishche_news758233.htmlИ най-напред във войнствената пропаганда на извращения е Холандия, където този процес е организиран най-цялостно. Сега ЛГБТ активистите казват, че ще се борят за „отмяна на пола“ по целия свят. Всеки път, когато любителите на извращенията получат ново изключително право, има „толерантни“ граждани, които твърдят, че това е свобода. Малцинството извратеняци на Запад вече има не само развързани ръце, но и отстоява “правото” да налага своя начин на живот на мнозинството. Днес в Холандия мъжете и жените губят възможността да се наричат такива, защото това дразни куп педерасти, лесбийки и асексуални същества. И утре съществата, които се поддават на извращения, ще обявят, че традиционното семейство „обижда чувствата им“. Унищожаването на институцията на брака като съюз на мъж и жена, което не позволява никакъв вид „брак“ между лица от един и същи пол, ще бъде най-радикалният начин за намаляване на населението в света. Библията учи: „В началото на сътворението Бог създаде мъжа и жената“ (Марк 10: 6). Старият Завет казва: „Ако някой лежи с мъж, както с жена, то и двамата са извършили мерзост“ (Левит 18:22). „Европейската цивилизация“ от наши дни обяви тази мерзост за норма. Това е програма за унищожаване на Хомо Сапиенс като най-висшия вид живо същество. Уродливите биороботи, които ще разберат, че реалността е точно това, което е вградено в техните „програми“, ще се превърнат в идеални обекти за манипулация. Създателите на антиутопиите, създадени на Запад, са предрекли това.