EDM ето тука ти е грешката, никога в нашата мила България не имало демокрация и демократи, а само един ужасен и уродлив посткомунизъм скалъпен и управляван от ДС. Никога не е имало СДС, просто всички партии бяха творение на ДС, скалъпени от синове на комунисти и знайни и незнайни агенти на ДС. Ама на партиите си им личи яко кой ги е създал, не случайно там всеки голям партиен лидер е агент на ДС, почерка си стои. Та не ми разправяй за демократи в България, съжалявам не познавам такива, виж пребоядисани и прекръстени комунисти колкото щеш.
krasias , мога да се съглася с тебе, но донякъде. Понятието комунисти много ти убягва и не само на теб. Да, днешните капиталисти са дефакто децата на бившите номенклатурчици от БКП. Та той и премиера е от тях и не само той. Но те не са комунисти. За да са такива трябва да не обичат частното и да драпат за държавното, а то така ли е? Не е, че те така им харесва частното, повече от теб. Баща му и той не се знае колко е бил комунист. Бил е номенклатурчик и за ония времена е бил добре. Сега сина му е капиталист и плюе, вика "вие комунистите". Кой го казва най-често това?
А защо бившите номенклатури станаха днешните капиталисти, знаете ли?
Не че ДС са се самоорганизирали. Организира се само оня, на когото разреши началника, а кой е началника след 89 г.? - едно посолство...
Та, още преди 10 ноември 89 г. ЦРУ решават да действат с опозицията в страната, за да се сформира новат власт. Останали са учудени, че такава липсвала. Нямало хора с достатъчно опит, да поемат ръкводството на държавата и да извършат промените на колонизация. Тогава разговарят с ДС. Те им обещават, че ще са верни слуги, само и само да не ги репресират, а ще станат новите капиталсти. Преди били комунисти, днес капиталисти. Те са днешната колониална администрация. Но ще ме извините, тези хора нямат нищо общо с комунизма. Те нямат такива идеи въобще.
Според мен не е виновен тоя дето изял баницата, а тоя дето му я е дал. Та баницата е дадена от САЩ, нашите ДС да ви управляват. Кой има по-голяма вина?
Най-голяма вина има ЕДМ, че ви разяснява фундаментални знания.