Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори
Магнитен мотор.-фрии Енерджи!
технократ:
--- Цитат на: krasias в Декември 08, 2018, 12:34:28 pm ---Да фейк е .....
--- Край на цитат ---
Обясни тогава къде е фейка, щом твърдиш че е фейк.
juliang:
--- Цитат на: технократ в Декември 08, 2018, 05:55:54 pm ---Обясни тогава къде е фейка, щом твърдиш че е фейк.
--- Край на цитат ---
Топчето е отскочило над релсите, по които би трябвало да се търкаля напред-назад:
Ако това нищо не ти говори...
И още - как ще се получи тази конфигурация:
Вижда се времето в клипа - обясни ми как лоста ще бъде сгънат, като и в двата му края има тежести?
krasias:
технократ, какво да ти кажа ти си тук само от три месеца а аз съм от началото на форума десетина години. Това нещо сме го обсъждали и няма нужда да повтаряме едни и същи неща във форума. Още повече че канала на този от тубата е само със фейкове и нищо друго. Ако те интересува обяснението щот явно не виждаш къде е измамата потърси из форума Майстора го беше качил този клип преди години за обсъждане.
Bat_Vanko:
--- Цитат на: Entalpii в Декември 08, 2018, 07:44:03 am ---Двигател, но всъщност МАГНИТНА СПИРАЧКА за микро-магнитите, трептящи с огромни скорости! И тази техника се базира на ФИЗИКА!
--- Край на цитат ---
Чувал съм за атоми от феромагнитен и неферомагнитен материал с некомпенсиран магнитен момент. Чувал съм за домейни и група от домейни с взаимно компенсиран магнитен момент. Но не съм чувал за микромагнити трептящи с огромни скорости. Би ли ми посочил тяхното съществуване в реалността с един - два примера.
технократ:
--- Цитат на: krasias в Декември 08, 2018, 06:21:23 pm ---технократ, какво да ти кажа ти си тук само от три месеца а аз съм от началото на форума десетина години. Това нещо сме го обсъждали и няма нужда да повтаряме едни и същи неща във форума. Още повече че канала на този от тубата е само със фейкове и нищо друго. Ако те интересува обяснението щот явно не виждаш къде е измамата потърси из форума Майстора го беше качил този клип преди години за обсъждане.
--- Край на цитат ---
Аз искам да разбера ти какво си разбрал за този видеофейк, затова кажи сега какъв е фейка, а не да ми казваш че го имало обяснението във форума. Ти го обясни като си го разбрал, тогава ще разбера дали ти си разбрал че е фейк или го караш само на декларации. Напомняш ми един тъпунгер от дира, може да си ти а може и да не си, един томчо със перде ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия