Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори
Магнитен мотор.-фрии Енерджи!
технократ:
--- Цитат на: juliang в Декември 08, 2018, 06:20:07 pm ---Топчето е отскочило над релсите, по които би трябвало да се търкаля напред-назад:
Ако това нищо не ти говори...
И още - как ще се получи тази конфигурация:
Вижда се времето в клипа - обясни ми как лоста ще бъде сгънат, като и в двата му края има тежести?
--- Край на цитат ---
А на теб какво ти говори, ако се съмняваш в някакъв скрит механизъм който да движи цялата установка може да го обясниш, а не така да караш само с недомлъвки.
krasias:
технократ, не случайно те пращам да търсиш, щот като го намериш там е и обяснението от мен. А ти ако беше толкова умен отдавна да си видял за какво става въпрос и да не ни занимаваш с проблеми за начинаещи.
технократ:
--- Цитат на: krasias в Декември 08, 2018, 07:19:37 pm ---технократ, не случайно те пращам да търсиш, щот като го намериш там е и обяснението от мен. А ти ако беше толкова умен отдавна да си видял за какво става въпрос и да не ни занимаваш с проблеми за начинаещи.
--- Край на цитат ---
Щом веднъж си го обяснил, значи можеш отново да го обясниш, хайде обясни го и не клинчи, таман ще разбера дали си запомнил обяснението си. ;D
krasias:
Топчето отивайки до края на лоста ще повдигне тежестите и ще опре долу но няма да може да свие лоста за да се върне обратно.......
Bat_Vanko:
технократ, всяка подобна установка може да бъде направена от прозрачен плексиглас. Не е скъп, лесно се обработва и най важното - могат да се отхвърлят поне половината от възможните начини за фейк. Но тука е направено от дърво, или поне на външен вид така изглежда. Знаеш ли колко киловата литиеви батерии могат да се сложат вътре или пък електромагнити, двигатели и други външно захранвани елементи. Ако беше възможно такова елементарно устройство то съм сигурен че китайците щяха да го правят масово за сувенири.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия