Колеги, пускам нова тема за да могат всички, които тестват ГЕЕТ или искат да започнат,
да пишат тук.
На изпускателния колектор, където тръбите на генерацията се обединяват в една тръба,отиваща към първото гърне,
с 300 зора накарах един заварчик преди известно време,да ми завари кран м/м, след крана навивам гофрирана метална тръба 1' (цол), от там с редукция 1'/ 0,5' цола свързвам медна тръба, която влиза в метален съд вместимост 5 литра, като тръбата влиза от върха към дъното и е на 2 см преди дъното, като тръбата е разпробита към края си за по добра дифузия.
От капака на металния съд подавам газовете на ГЕЕТ през накрайник с бърза връзка и медна тръбичка. От самия реактор директно подавам във смукателния колектор пак през кран, заедно със постъпващия въздух. Мисля, че приключих със гърмежите
защото по въздуховода е имало отвори, които директно са си "дишали", един специалист-газаджия, каза че затова се е пръснал въздуховода предния път.
Все още не съм сложил дистанционна втулка на ламбда сондата,рахода става (все още)голям, тествам постановката на място, като започне да работи на газ, двигателя става много тих но...колкото е отворено кранчето преди смукателния колектор, с толкова обороти работи двигателя, сместа в металния съд е в пропорция 20:80 бензин вода. Още ме е шубе да изляза на магистралата и да пусна ГЕЕТ-а.....
Моля за Вашите мнения и съвети за линеализиране на подаваното количество газ, двигателя е 16V/2000ccm - пълен инжекцион.
Поздрави и успех на всички.