Здравейте,
Черното Слънце е по тракийската терминология, всеки може да отиде до Казанлък и да се запознае ида разбере до къде е легендата и докъде е мита.
Като погледна към Черното Слънце през нощта виждам падащи бели топки, които изчезват в повърхността на Земята. Разбира се човек може да е ослепен и да не вижда нищо.
Ако отвори сърцето си може да почуства Любовта, която идва. Разбира се човек може да е с каменно сърце и да е сляп и нищо да не чуства и да вижда. Може да се погледне астрономически за 72 години Бялото Слънцето се завърта на един градус спрямо Черното слънце. Ако приемем, че на 10 години разбира от астрономия, трябва да изчака да стане на 82 години да види разликата. Ако се живее като едно време 800-900 години 10 градуса са явно забележими. Приключвам с тази мисъл.
Бялото слънце е напрактика преобразовател на гравитациони вълни в електромагнитни. Ако се разчита само на термоядрената енергия до сега да е угаснало одавна и трябва да презареди. От тук идва идеята, че електромагнитните вълни могат да се превърнат в гравитация.
Не е нужно да се правя на голям специалист, а да се наблюдава и повтаря природата.
Планетите се въртят в екваторялната област на Бялото Слънце, а то перпендикулярно се върти около Черното Слънце. Да погледнем домашния центробежен генератор на В. Шаубергер, хоризонтално в екваторялната област се върти ротора, перпендикулярно вертикално се върти водата. Водата като диелектрик води до ток на разместване и до появата на високо напрежение. Казана е меден и явно всичко се заземява.
Да погледнем мигновенната или (спинова) радиовръзка на Тесла. Бобините унищожават магнитното поле хоризонтално, а получават се перпендикулярно надлъжни електромагнитни вълни, някъде се наричат гравитационни. Приемат се с надлъжно разположена феритна антена. Правил съм опити с такива вълни, но са си опасни, защото повреждат електрониката. Бях пускал телефонно ниво с амплитуда 1,55В на 5ком вълново съпротивление и ми дефектира един монитор с кинеспоп за 10 часа. При други опити ми дефектира от имплозията установката след 1 минута работа. Сега ще работя в импулсен режим и оразмерявам нова установка.
Имам разпечатка на изследвания на други автори за космическия характер на от Черното Слънце но това ме затруднява да го представя, но информация има.
Шимпанзе с калашник, като свърши пълнителя влиза в ролята на разкайващия се блуден син.
Като открия СЕ и се внедри, ще раздаваме безплатен хляб. Такива наченки богатите да дават пари на бедните, се яви скоро при пожара на катедрала в Европа, но това са само първи стъпки.