Така е с проводниците, но иначе сборката е добра. Ами смени ги тия проводници, сложи български - най-качествената мед и готово. Китайската мед е от желязо - вземи един магнит и пробвай
. Крайните транзистори и те не са като оригиналите, но и те се сменят при желание, но мисля няма нужда. Имай предвид, че такъв контролер, като китайския не мож направи /имам предвид от по-новото поколение с прогамируем контролер и все защити/. На инат можеш, но ще ти коства много време за малко пари, защото контролера е евтин.
Има китайски съвсем малки контролерчета с хол-датчици за 7$, които са за ток от 10-15А. Спокойно могат да се ползват за контролер-драйвер и да се направи само едно трифазно крайно стъпало и готово. Но има и синусни /забележи/ контролери за 50$, знаеш ли кога ще го направиш ти на тая цена? - никагда
Ами времето, колко струва то?
За мен е оправдано да се прави самоделен контролер само когато има някакви строги изисквания за мястото, примерно да се вгради в двигателя, което е най-добрия вариант впрочем. Гледам при теб е така, но може и външен.