Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори
Howard Johnson magnet motor
june1900:
Много добро аматьорско изследване по Джонсън. Ей така трябва да се работи!
По-добре свалете тези видиа, човека скоро може да се разубеди и да ги изтрие.
https://www.youtube.com/channel/UC89u3yOq7nQLYbAU2jLY94Q
Това е също много добър съвет - железни частици в зехтин.
бай Теню:
А бе Джун аз имам СЕ от поне 8 г и в този форум ме отсфиркаха
tobo1:
--- Цитат на: Теню в Март 11, 2017, 09:16:36 pm ---...аз имам СЕ от поне 8 г ...
--- Край на цитат ---
Споделял ли си? Ще споделиш ли?
june1900:
Теню, на всички хора като тебе имам да кажа две важни неща.
Първо, майната му на признанието. Хеле пък на признанието на хората в някъв форум. Това, какво е мнението на някакво случайно мнозинство от някаква хилава аудитория от 60-тина човека, по никой начин не е свързано с реалната обществена нагласа на цялата прослойка. Това дали човек успява да си наложи мнението в някакъв форум е статистическа илюзия.
Става дума за налагане на мнение, защото обществените сбирщини не могат да отсъждат между истина и неистина. Послевкусът от една замряла форумна тема не може да отсъди кое е истина и кое не е. Така че функцията на форумите, като социален апарат, не е да отсяват истината от неистината. Функцията на социалния апарат на форумите е, и винаги е била, да излезеш на сетло, така че всички да те видят. Нищо друго и нищо повече.
Какво значи, да направиш езотеричен форум... какво значи, да направиш конспиративен форум... какво значи, да направиш технически форум? Всеки, който иска да учи и да знае, отива на едно единствено място - в библиотеката. Форумите са социален апарат за онези, които трябва да излязат на светло, да могат да го направят, а тематиката на отделните форуми е без значение по отношение на функцията им, която не се променя.
Второ, светът се управлява с грижа. Ако не те е грижа, не си в управлението на света. Само онези, които ги е грижа, са фактор в управлението на света. Да се грижиш не значи просто да действаш - грижата означава действие, мотивирано от предварително добито знание. Каквото знаеш - това мислиш, каквото мислиш - това вършиш, това се нарича грижа. Първо трябва да имаш знание, всичко започва с това. След като имаш знание, трябва да го приложиш с обмислено действие. Тогава се грижиш, и тогава си фактор в направляването на света.
Затова, АКО наистина имаш Свободна Енергия от осем години, въпросът опира до това какво правиш с нея.
Ще ти кажа какво би трябвало да направиш с нея.
Би трябвало да организираш платен курс с няколко, примерно 5 ограничени места. Би трябвало да използваш форумите, за да набираш хора за този курс. Тези хора ще трябва да ти донесат една пачка кинти за материалите, и по още 200лв. С тези 1000лв ще е сигурно, че ще може три дни в седмицата, за четири седмици, да си на разположение, за да можеш за един месец да ги научиш как да сглобят апарата, който си направил. Накрая на курса всеки от петимата разполага със свой собствен апарат за Свободна Енергия, ти ще им връчиш касовите бележки за всички материали, които са използвали и ги пращаш да си ходят вкъщи с машината си и със знанията си. Ако те потърсят повече от 5 човека, ще им запазиш места за следващия месец.
Ако правиш нещо друго с машината си на Свободна Енергия, най-вероятно е далеч по-непродуктивно от това.
tobo1:
June, тъй като съм от тези които мислят, че съществува конспиративно действие срещу подобни открития, считам че подходът който предлагаш е изключително погрешен. Единственият правилен начин за мен е анонимно, лавинообразно разпространение.
(Което, за съжаление, предполага съзнателен отказ от заплащане и признание.)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия