Plcsoft, Сергей Брин от коя страна е от към надупената ли ами Зукърбърг и той ли е от към надупената. Аз познавам няколко, човека Нашенци които са също преуспели чрез този формат. Примерно има една опция в тубата Като си избереш клип да го гледаш и от телефона директно го прехвърляш на телевизора и клипа тръгва там. Това беше разработка на едни нашенски момчета. И го продадоха накрая на Гугъла за солидна сума седемцифрена до колкото знам. Пак през същата врътка. Баси надупването надупваш се и ти завират няколко милиона отзад и аре бегай. В същност повечето от тях не бегат ами продължават да работят със фонда който ги е финансирал.
Така е Радико! И аз от време на време изкарвам по-някой лев от такива проектчета, ама ти говоря за проекти финансирани от ЕС-то не само за IT разработки(макар че и там има доста набълбукани) а за проекти от другите отрасли на икономиката. Като лека и тежка промишленост, хранително-вкусовата и в случая споменат от тебе химическата, селското стопанство и др. Там успеваемостта каква е!? Клони към нула, нали! Така че, нека да разширим блендата на мирогледа и да видим нещата от птичи поглед, а не да се фокусираме върху това дето ни е угодно!!!! Аз също мога да ти дам десетократно повече примери със стартЪп начинания за който започналите такава дейност съжаляват, че въобще са се хванали на въдицата, но мисля че всеки може да ги види, стига да му е угодно!? Иначе до утре сутрин може да си мерим мераците и пак да не сме наясно за какво иде реч!?
Offf! Бачкам защото това ми е в характера. Мога и само да цоцам, без значение кой властва, но и това не ми е в характера! P. S. онези 1000 лв. още важат, чакат ама няма кой, за бла бла не раздавам!
Ади, ади, тъй ще кажеш, за оправдание!? Кажи си че, жена ти не може да те търпи в къщи и те напъжда да ходиш да работиш!? Знаем ги тия, нии!?
А ако с P.S. визираш мен, ще ти кажа под сурдинка(ама не казвай на никого) за толкоз пари и пръста си няма да мръдна не гънките на мозъка!? Тя инфлацията отдавна мина 1000%.
Пък и вече казах че съм на принципа- ако имам
мой лични средства работя, строя, изграждам, развивам и творя, ако нямам мой пари и пръста си не мърдам, на чужди пари съм се нагледал!? Не ми трябват!?
Лека вечер от мен! И умната!