Има генератори-електролизери, които генерират хабцюлютну чист водород, като отделят изцяло кислорода навън, но вътре във водата остава само чистия водород, без една дори молекула кислород. Това са уреди за водородна вода или дет й викат "жива вода". Не говоря за уредите направи си сам от неръждавейка или титан. Всички тези отделят колоиден разтвор на метала от електродите и се насища водата с цветни метали - човек започва сигурно да се метализира с всички последствия от това - става нещо, като Хеви Метал Мен
. Във фабричните машини се ползва платинено-керамична нано мембрана /произвежда се само в Япония/, която с някакви наноотвори извежда кислорода навън, а във водата остава само чистия водород. Платината е единсвения метал, който при електролиза не отделя атоми във водата.
Тук в БГ се продават такива машини под наименованието Канген, но са много скъпи - няколко хиляди лева. Скъпи са първо защото платината е по-скъпа от златото и второ, защото технологията за направата на мембраната е много скъпа, не е като да пробиеш консерва копърка с пирон или тесла. Аз си поръчах по-тънка лайсна от братска Русия, не само заради цената, ами и защото предпочитам да си дам парите на нашите освободители, а не на тия дето ни затриват.
Та такива ми ти работи за чистия водород...