Досега си играх да им чета технологията ни тия. Абе дай едни 8 000 $ и чакай куриера да ти донесе генератора, ама не с наложен, а предварителен платеж.
Може да се наложи да чакаш и да си поплакваш и самосъжаляваш.
Не знам дали тези са мошеници или не, но ето какво е обяснението им за магнитния генератор, което навява у мен съмнения:
Първо казват, че физическия свят бил затворна система и важил закона за запазване на енергията. Обаче квантовия свят бил отворена система и затова електроните се въртели безконечно, а магнитното поле се получавало при квантово механично движение на несдвоени електрони.
Генератора им представлявал свързване на квантовата отворена система във физическата затворена, демек вкарват енергията от квантовия свят. Дотук нищо непознато от фундамента за СЕ.
Геометрията на самия генератор била ротор от магнити с редуващи се разноименни полюси и бифилярни бобини, насрещни на магнитите в статора, които се управляват от софтуер. Минава магнита и се приближава към бифилярната бобина, в нея се формира същото поле, като полюса на магнита, но до достигане на ГМТ бобината не се товари, т.е. разбирам го, че действа на привличане, а се изключвала в ГМТ и тя тогава генерира обратно ЕДН, което се превключвало на другата намотка от същата бифилярка, което напрежение създавало същия полюс, като на неодимовия магнит и действа на отблъскване. Т.е. до ГМТ привлича, след ГМТ отблъсква. Така се получавало повече от двигател и има излишна енергия и се развъртал постепенно двигателя.
Говорят, че магнитите издържали 100 г., но с това отблъскване на полутакта знаем, че те се размагнитват.
Има резон идеята. На мен ми е идвала наум точно това, първо привличане и при ГМТ свързване на отблъскване, но не съм правил експеримент.
Ако някой е експериментирал или има опит с тази концепция, да сподели.