Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
На вниманието на всички вегани
svetlio760:
Мен, пък, ми е интересно, защо само последните 1 000 години са изчезнали, поне 100 вида, а не се е появил ни един нов? ;D ;D ;D
Радико:
--- Цитат на: valex в Ноември 22, 2020, 07:57:32 pm ---Понеже някой спомена Дарвин..
Имам питане ако има постоянна еволюция защо няма в момента поредни маймуни които да продължават еволюцията от примати към следващия етап на еволюцията на вида?
Този въпрос е приложим и към други животински/насекоми/риби и т.н. видове освен човека :)
--- Край на цитат ---
Валекс това вече го написах малко по нагоре:
Щот са тарикати, видели са, че работата отива към бачкане по цял ден и са спрели да еволюират.
Това в кръга на шегата разбира се. Иначе тук се начетох на по смешни вицове от този. Примерно, че човека не бил свикнал на модифицирани "готвени" храни защото ги употребявал от стотина години само. Демек прадядо ми е ял доматите с колците.
Еволюция има съгласен съм с този факт, но въобще не съм съгласен, че тази еволюция е спонтанна и самоорганизираща се. Може би точно по същият начин след около милион милион и половина години някои силициевоорганични хуманоиди ще дискутират как спонтанно е станала еволюцията от "Пентиум 1" към "ксеон" но ще се търси някое липсващо звено "Пентиум7" примерно и ще спорят как е завършила борбата между неандерталоАМДейците срещу Пентиумпитеците. И чии биос носят в себе си те в съшност. Е те така те.
montanar:
Еее това ме изкефи
--- Цитат ---Иначе тук се начетох на по смешни вицове от този. Примерно, че човека не бил свикнал на модифицирани "готвени" храни защото ги употребявал от стотина години само. Демек прадядо ми е ял доматите с колците.
--- Край на цитат ---
;D ;D ;D
juliang:
--- Цитат на: valex в Ноември 22, 2020, 07:57:32 pm ---Понеже някой спомена Дарвин..
Имам питане ако има постоянна еволюция защо няма в момента поредни маймуни които да продължават еволюцията от примати към следващия етап на еволюцията на вида?
Този въпрос е приложим и към други животински/насекоми/риби и т.н. видове освен човека :)
--- Край на цитат ---
Я виж един пример, който от година върлува из целия свят... това ако не е еволюция - здраве му кажи. Нек'ва гад се пръкна от никъде и е*а мамата на цялото човечество...
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Ноември 23, 2020, 09:50:59 am ---Нек'ва гад се пръкна от никъде и е*а мамата на цялото човечество...
--- Край на цитат ---
Не, само на неговата *** част.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия