Привличането казваш - ами явно ш трябва да обяснявам като на идиот
Нарича се пространствен потенциал - дали ш е слдствие на магнитни полета или гравитационни или останалите си е кривене - а ако трябва ш ти обясня какво е потеницална разлика - само че тук вместо например електрони или температура се ползва понятието пространство.
/И не не ефир! Щото ефира подазумева проявата му в бариниката - а такава няма./
Наистина се опитваш да го обясниш "като на идиот" проблема ти е, че срещу теб стои човек който може да е всичко друго но не и идиот. И понеже не съм такъв почвам да се питам след като прилагаш само такива обяснения дали това не е защото ти идват отвътре.
Защото е наистина идиотско да използваш израза "НАРИЧА СЕ" След като ясно съм ти заявил, че ми дреме на дедовия как вие го ОПИСВАТЕ. Спора е за СЪЩНОСТТА НА ЯВЛЕНИЕТО НЕ ЗА НЕГОВОТО ОПИСАНИЕ.
И в този ред на мисли повтарям още веднъж не като НА а очевидно НА:
Не ми трябва обяснение на това що е потенциал.
Трябва ми ясен отговор със ПОСТАВЕН АКЦЕНТ ЕТО ТАКА дали въпросното явление ИЗДЪРПВАНЕТО се формира посредством другото явление КРИВЕНЕ. и ако е така то КАКВО ТОЧНО СЕ КРИВИ. ако не е така какъв е механизма на явлението привличане. А описанието и тълкуването на израза потенциална разлика си ги тълкувайте с другите идиоти.