juliang, аз те попитах два елементарни въпроса на база твоите твърдения за "факти", щото не беше ясно какви, ти взе свободни съчинения да правиш, какво аз би бих направил и прочее.
За разбиращите от половин дума:
1. Факт е че има фашистка символика на публични места. Но това не е официална политика на държавата Украйна. Или да ти пускам отново снимки от нашите футболни стадиони, за да ти стане ясно за какво говоря?
2. Факт е че видеото съществува в интернет от 2019-та година. Няма как да е това:
ВИДЕО от войната: Пречупен кръст се появи в украински мол
Още някакви въпроси, или да обяснявам с по-елементарни изречения?
Ако искаш, бих поставил въпроса в отделен пост, но видях че имам още време да редактирам мнението си. Това не променя същността му.
Престани със свободните си съчинения, да скалъпяш факти. Това, че синът ти се свързал с телефона по телевизора, на значи че всяко едно видео, което не ти отърва е направено по същия начин. Това не е факт.
Не всяко, аз лично говоря за КОНКРЕТНОТО видео. Факт е че видеото е съществувало, когато не е имало война между Украйна и Русия. И е факт, че официално и в момента няма война между Украйна и Русия...
Не ме провокирай на тази тема, нали знаеш до какво ще доведе?
До запушване на устата на неудобни за тезите ти опоненти. Добре си си научил урока - има човек, има проблем. Няма човек - няма проблем.
Дали нямало нацизъм в официалните власти на Украйна, вземи малко се поограмоти с видеа и факти, достатъчно е да видиш улица на Бандера и монумент, да не говорим за нацистките им шествия и прочее.
Аз се сещам че имаме улица Граф Игнатиев в София... че и паметник на Червената армия... айде да не ровим коя държава какви фетиши от миналото си пази, че и за една мумия се сещам на Червения площад...
Но разбира се няма да позволя полемика на тази тема, защото скандала е най-малкото, което може да се случи.
За това можеш да поговориш с Витко. Не аз пускам свастики у тоя форум.
... За мен НАТО е терористична организация и при определена ситуация ще насоча оръжието към терористите...
Имаш прекрасна възможност. Солвьов и Скабеева твърдят, че Русия воюва с НАТО, ЧВК Вагнер имат подбор на сътрудници, Русия дава гражданство срещу военна служба... просто не знам какво чакаш.
А ако искаш мога да ти кажа къде са НАТО-вските бази в БГ. Най-удобно ще ти е щаба до Пирогов - дори градски транспорт има до там.