Автор Тема: Страшните неща започват да се случват.  (Прочетена 168283 пъти)

Неактивен EDM electronics

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 004
  • Z - Оркестър Вагнер
Re: Страшните неща започват да се случват.
« Отговор #315 -: Октомври 02, 2024, 10:54:27 am »
И изобщо, как и от къде ти дойде на ум? Аз много лесно мога да докажа произхода си! Проблема си ти че намираш начин да извъртиш, както ти е угодно!

Я първо попитай себе си:
- Защо лъжеш съфорумците, че съм трил постове с техническо съдържание;
- Защо ги лъжеш, че съм имам реституирани имоти, че съм нямал жена, деца и т.н.? Откъде ти дойде това - умът ти ли е болен?

Искаш ли срещу определен облог да ти докажа обратното?
Не само, че нямам реституирани имоти, като тебе - за които ти орева комунистическия орталък, но и не се ползвам от наследствени такива - дребни имоти идеални части от починалия ми баща.

Значи не ти прилича на годините да си такъв лъжец и фантазьор.

Не ме сравнявай с Горелката, който една керемида недвижимост не е придобил през живота си. Твоя батко  :D дори един ремонт не е направил, чудя се как може да живееш в 21 век и вратите ти и дограмата да са ти от велпапе боядисано с блажна боя, в същото време да се хвалиш по форумите, че си карал западна кола?

Че те моите гаражи в които държа Жигулата , Поршето и Лодките са по-луксозни и по-пригодни за живот в пъти - фина шпакловка, лед-осветление, гранитогрес, електрически врати, дървении, мебели и т.н. .  :)

Неактивен epwpixieq-1

• Сериозен Експериментатор
  • Много Напреднал
  • Публикации: 2 030
  • e^(π*ι)+1=0
« Отговор #316 -: Октомври 02, 2024, 12:13:45 pm »
Малко коментирам по тази тема най-вече понже се коментират неща които са меко казано глупости, но отностно конфликта за отцепването на Руската част на Украйна следя ( от време на време ) този руско-езичен канал, който според мен е много реалисичен в обощеното си преставяне на конфликта и който , в това си видео, представя интересния момент как конфликта се печели от този с по-добри спобности да произвежда надеждна и най-важното лесна за потдръжка а не скъпа или високо-електронизирана военна техника: https://www.youtube.com/watch?v=4QRRZuKuhLo

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Z - Оркестър Вагнер
« Отговор #317 -: Октомври 02, 2024, 03:13:46 pm »
Има една българска поговорка:
"Бит и ебан насищане нямали"   :)

Франция все още допуска възможността да изпрати свои войски в Украйна
https://blitz.bg/svyat/frantsiya-vse-oshche-dopuska-vzmozhnostta-da-izprati-svoi-voyski-v-ukrayna_news1042518.html

Скоро французите загубиха много войници от френския легион и наемници, които бяха изпратили в Кур-ск /Русия/, да трепят руснаци.
Руските войски ги ликвидираха първи и най-важното не взимаха пленници - екзекуция на място.

Сега Гей Макрон иска да си го върне, като изпрати още балами, да умрат според българската поговорка.  :)

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 7 019
« Отговор #318 -: Октомври 02, 2024, 09:44:07 pm »
<a href="https://www.youtube.com/v/-erbVGO6WJ0" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/-erbVGO6WJ0</a>

<a href="https://www.youtube.com/v/raAqfyTIE78" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/raAqfyTIE78</a>
По груби сметки парите, които жужето е похарчило досега за войната в Украйна са достатъчни за построяване на 18 500 КИЛОМЕТРА първокласен двулентов път.

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Публикации: 5 024
  • Невежеството ражда химери...
« Отговор #319 -: Октомври 02, 2024, 10:13:30 pm »
Ти по-добре се интересувай за собствената си кожа:

Военни следователи ще трябва да установят агентите, работили за Държавна сигурност (ДС) по линия на „Възродителния процес“ по региони. Те трябва да бъдат разпитани в качеството на свидетели какви задачи са им поставяли водещите офицери и тяхното изпълнение. Също така да се установи къде се съхраняват агентурните дела на агентите, да се изискат и приложат оперативните дела.

Това е постановил майор Кирил Пейчинов от Военно-окръжна прокуратура София по повод сигнала от председателя на ДПС и ПГ на ДПС Делян Пеевски, научи 24rodopi.com от репресирани от тоталитарния режим, които бивши лагерници от Белене вече са получили документа от държавното обвинение....

https://provaton.bg/2024/10/02/%d0%b4%d0%be%d0%b6%d0%b8%d0%b2%d1%8f%d1%85%d0%bc%d0%b5-%d1%81%d0%bb%d0%b5%d0%b4%d0%be%d0%b2%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b8-%d0%b8%d0%b7%d0%b4%d0%b8%d1%80%d0%b2%d0%b0%d1%82-%d0%b2%d1%81%d0%b8%d1%87/

ДОЖИВЯХМЕ! Следователи издирват всички агенти на ДС, участвали във „Възродителния процес“!

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #320 -: Октомври 02, 2024, 10:27:31 pm »
... Те трябва да бъдат разпитани в качеството на свидетели...
К'ъв е проблема?

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
« Отговор #321 -: Октомври 02, 2024, 10:31:28 pm »
К'ъв е проблема?
Свидетелите понякога имат навика да се превръщат в обвиняеми.
Особено, ако не са били умни в необходимите моменти.

При демократична поръчка, съдът в колониите винаги отсъжда демократично.
Поръчка да има...

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
« Отговор #322 -: Октомври 02, 2024, 11:19:27 pm »
Ай, впрягайте всички евро-атлантически ценности и в атака! Демонокрацията е в опасност:

https://rutube.ru/video/d12798d59868ded2fbc13523614f6a50/?ysclid=m1sanie25i32997365                Священная война

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #323 -: Октомври 02, 2024, 11:51:54 pm »
...Священная война

Руски попове освещават оръжие за масово поразяване с име "Сатана"...

За това състояние ватенките имат много хубава дума - "биполярка"... :)

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Z - Оркестър Вагнер
« Отговор #324 -: Октомври 03, 2024, 08:08:51 am »
Много елементарен, евтин манипулатор си ти - цялата ти работа такава!  :)

Руски попове освещават оръжие за масово поразяване с име "Сатана"...

Нещо бъркаш името май-май?
То и ти не се казваш  Горелка. В личните ти документи "Горелка" ли пише?
"Горелка" е неолибералното ти - еничерското ти име.  :D

Иначе за освещаването на оръжието - че те колонизаторите с прашки ли ходят да колонизират?  :)
Обградили цяла Русия с ядрени оръжия, разположили ги в съседни държави и ги насочили в упор.

То и аз си освещавам моите оръжия и само на тях разчитам.
Решил някой да ми навреди - имаше тук един желаещ от форума - ЧАКАМ ГО той не идва  :)....ще бъда безмилостен към подобни желаещи и благославям и поп ще извикам да ми освети със светена вода мускулатурата.  :D
« Последна редакция: Октомври 03, 2024, 08:24:28 am от EDM electronics »

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
« Отговор #325 -: Октомври 03, 2024, 08:32:52 am »
За това състояние ватенките имат много хубава дума - "биполярка"... :)

" In hoc signo vinces " - какво ли е това?

Скоро ще разберем, чие оръжие ще победи: благословеното или на украинските магове:

https://pbs.twimg.com/media/E9gWVERXMAIeVZT.jpg

https://r3.mt.ru/r18/photoD89A/20894707950-0/jpg/bp.webp

Още 1 цитат: "... пазете се да не би да излезете и богоборци."

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 2 551
« Отговор #326 -: Октомври 03, 2024, 09:13:02 am »

Че те моите гаражи в които държа Жигулата , Поршето и Лодките са по-луксозни и по-пригодни за живот в пъти - фина шпакловка, лед-осветление, гранитогрес, електрически врати, дървении, мебели и т.н. .  :)
Колеги, забелязвате ли? Гаражи, в множествено число, порше, лодки в множествено число, гранитогрес, ел. врати, дървения, мебели?? Насмогнал на масрафа и още как! На някой от вас да са падали от небето такива неща? За капак и две магистратури! При това само на 37-38 години! Намирам че това е чудесно постижение в живота! От тук нататък следва, фото сесия от плажа със среден пръст!

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Z - Оркестър Вагнер
« Отговор #327 -: Октомври 03, 2024, 12:49:15 pm »
Насмогнал на масрафа и още как! На някой от вас да са падали от небето такива неща?

Нищо не пада от небето стойностно, най много някой гларус да те възнагради, ако с отворена уста търсиш имане там.  :D

За капак и две магистратури! При това само на 37-38 години! Намирам че това е чудесно постижение в живота! От тук нататък следва, фото сесия от плажа със среден пръст!

"Когато фактите говорят и боговете мълчат"  :)

Ама не говореше ли ти за завист и то произтичаща от към мен?
На кво да ти завидя, на образованието ти ли, дето сам не разбираш какпо пишеш? На теб ти трябва преводач при изразяването - толкова си образован.

За масрафа ти ли намираше маана и славеше твоя батко, как бил насмогнал?
Ами докато той с насмогналия си масраф е наредил като патрондаш изпити бири и се залива от кеф, аз комуниста, произхождащ от простолюдието и провинцията  :), този който не разбира от изкуството "Плейбой" и не знае що е туй "градски начин на живот", чеша пъпчето на едни островчета със сърни и елени и ето от събота какво ме споходи:  :D

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #328 -: Октомври 03, 2024, 01:50:20 pm »
... Ами докато той с насмогналия си масраф е наредил като патрондаш изпити бири и се залива от кеф...
Да, заливам се от кеф, и това те вбесява :) Живота ти е толкова нещастен, че се чувстваш задължен всеки ден да обясниш на всеки който ти попадне пред погледа колко е зле. Току-виж убедиш себе си, че не си чак толкова нищожен.
Затова и съм сигурен, че не жена, ами дори котка няма да се завърти покрай теб.

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Z - Оркестър Вагнер
« Отговор #329 -: Октомври 03, 2024, 01:53:22 pm »
Да, заливам се от кеф, и това те вбесява :)
Позна!  :D
Обмислям и аз да стана алкохолик и да пия цели патрондаши бира.  ;D ... дъ съ пукам и аз от кеф...  ;D

Живота ти е толкова нещастен, че се чувстваш задължен всеки ден да обясниш на всеки който ти попадне пред погледа колко е зле. Току-виж убедиш себе си, че не си чак толкова нищожен.
Затова и съм сигурен, че не жена, ами дори котка няма да се завърти покрай теб.

Колко много жлъч за един импулс.  :D
Казват допринасяла за дискенеция на злъчката и образува камъни.  ;D