Възобновяеми енергоизточници, нагревателни и хладилни системи > Соларни източници - фотоволтаици, нагревателни и др.

Какво се случва в Германия

<< < (7/17) > >>

epwpixieq-1:

--- Цитат на: Радико в Октомври 27, 2019, 06:11:34 pm ---Напротив много добре осъзнавам какво точно сте написал. Това устройство познато още и под името шнеков транспортьор го има в три варианта.

--- Край на цитат ---
И понеже вие си мислете че по-добре осъзнавате и си представяте какво съм написал, пак ви казвам че не яма общо с шнеков транспортьор. Отново виждам тенденция, за кой ли път от ваша страна, да се коментира без да се осъзнава написаното. Нямам нищо против критики, но те трябва да са смислени и базирани на дадената конструкция, не да се базират на това което вие си "мислите" че виждате ли аз обрисувам.

--- Цитат на: montanar в Октомври 27, 2019, 05:44:39 pm ---Ами хвани я обрисувай да го иба......
А най добре начертай нещо щото така са си само едни бла бла......
Щото аз си представям нещо такова като чета това де пишеш.

--- Край на цитат ---
montanar,  като изключим факта че коментари теви, от време на време показват ниска култура, интересно е всъщност как коментирате тогава върху нещо което не можете да си представите, понеже това което показвате, меко казано, явно няма нищо общо с това което обяснявам.
Явно не сте чели много литература от 18-19 век понеже там обикновено рисунки или чертежи няма, и тогава какво правим, значи ли че не можем да разберем какво са писали тези хора. Интересно ми е как, можете да си представите тогава какво изобразяват принципно математическите формулировки във физическите зависимости тъй като обикновено те не са съпроводени с чертежи, щом като, по мое виждане, нещо сравнително елементарно като организация не можете да си представите.

montanar:
А за грамотността да се направи елементарен чертеж по дадена идея ..........  ;D
Що ли?  ;)
И друго epwpixieq-1, случайно съм дипломиран математик ...... дали не мога или мога да си представям абстакции също съм доказал на няколко места .... само че абстракциите които ти подпъхваш не включват всички обстоятелства за да биха били жизнеспособни. За това и не ти стиска да представиш елементарен чертеж - щото тогава ш се види каква глупост локумиш.

Радико:
epwpixieq-1
Не мисля че има 18 различни варианта да се направи това което обяснявате. Мисля, че само малоумен не би могъл да схване за какво иде реч. Добре ще добавя още едно подобно устройство доста подобно при това. Цев на нарезно оръжие, разликата е само в съотношението на ширината на полосите и каналите Даже при доста оръжия ъгъла на завъртане е точно толкова колкото предлагаш и ти. При по малка дължина разбира се. Това обаче въобще не влияе на принципните положения.
И мисля, че бъркаш смисъла на "разбрал" и "съгласен"  това, че не съм съгласен с теб не значи, че не съм те разбрал.

valex:
Егати  форума дето стана!!!
Има си тема и веднага тази тема се изкривява и почва да се пише по съвсем други идеи.
Да не говорим, че нещата дето се пишат са за чат, а не за форум според мен.
Няма ли поне една тема да не се скапва?
Така стана и с темата на Иван БГ.
Който иска да си пише просто така - да си открие тема!
НЯМА май вече никакъв контрол във форума!

juliang:
Дали не си представяш това?

(ама по-късо и евентуално с по-големи лопатки вътре?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия