А да видим дали ти и mind ще се сетите защо са били необходими "калниците", или ще трябва да ви помагам...
Ами помагайте. Само преди това, да ви питам - защо ви е да защитавате нечия чужда кауза? Особено тази, чиито инициатори не се справят особено добре.
Ако трябва да коментирам снимката, може много неща да се кажат. Някои от тях са ги споменали колегите по-горе.
На мен лично, друго ми боде очите.
Предполага се, че на такава мисия екипажът трябва да е доста добре технически подготвен. Все пак, борави с нестандартна апаратура, от която зависи не само изпълнението на мисията, а и успешното прибиране, както и животът им. Предвид тези обстоятелства, е нормално да имат някакъв минимум от инструменти, отговорни резервни части и техническа документация, която да им помогне в екстремни ситуации.
Та да питам - как и кога решиха, че техническа документация не им трябва, за да я ползват за калник?
Той пък, толкова ли е важен, че щяло да се вдига малко повече прах? Щото ако е камък, тоя "вестник" няма да го спре.
Като ще защипват нещо, не е ли по добре да защипят откъртеното парче от калника?
От толкова важни снимки, които могат да направят, те решили да снимат нескопосания си ремонт. Не е ли странно?
Всъщност, на всички медийни изяви, астронавтите са едни такива усмихнати, скачат, мятат си... с две думи - излъчват спокойствие.
Ми как няма да са спокойни, като са на снимачната площадка. Холивуд, та дрънка.