Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (233/721) > >>

EDM electronics:
Отново грешни изводи!
Както каза един български лекар, след 50 г. всичко е медицина, човешкият организъм функционира нормално до тази възраст, после започват бъгове в имунитета и ревматологии - автоимунитет.

Предполага се, че след 60 г. в повечето хора има имунодефицит и автоимунитет. Ваксината кара организма да продуцира имунни клетки от костния мозък и това, като се съчетае с евентуална ревматология, т.е. автоимунитет, е твърде възможно да предизвика още по-силен такъв с фатален край.

Имам обаче големи съмнения по отношение на американската ваксина на Файзер. Предполагам, че тия гадове са поставили и фрагменти, които да предизвикат СПИН - и това го каза един лекар /справка от историята: тия гадове са заразявали индианците с одеала заразени с чума, като са им завладявали континента!/. Т.е. предпазва те от Ковид, който е изкуствено създаден от същите тия дето направиха Сарс ков 2, но ти укастря значително имунитета и след време много трудно ще преборваш дори един банален грип. И все по-зле ще става с годините. И така след година до 5-7 год. имунитета ти ще се е скапал тотал и айде у гробищата.

Ама нищо де, важното е да си поставите "демократична" ваксина. Не, не, не си поставяйте "агресивна" руска, че може да ви поникне червена петолъчка на челото.  ;D

VITAN:

--- Цитат на: valex в Декември 26, 2020, 04:08:52 pm ---Имам въпрос към всички "имунолози" в този форум:
Защо руската ваксина е за хора до 60  г. ?
--- Край на цитат ---

Русия одобри «Спутник V» за ваксиниране на хора над 60-годишна възраст

https://bgr.news-front.info/2020/12/26/rusiya-odobri-sputnik-v-za-vaksinirane-na-hora-nad-60-godishna-vzrast/

На сайта днес има и такива статии:
 - Ефективността на китайската ваксина «Синовак» е между 50 и 90 %
(руската е над това)
 - Остра алергична реакция към ваксината на Pfizer в САЩ...

valex:
Доколкото знам ваксинацията в Русия не е спирала :)
И преди да се изтества.
Както и в Китай.

hristo:
https://trud.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-covid-19-%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D0%B5-%D0%B4%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%B4%D0%B5-%D1%83%D0%B1%D0%B8%D1%82-%D0%B7%D0%B0-30-%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%83%D0%BD%D0%B4%D0%B8/

Как COVID-19 може да бъде убит за 30 секунди

VITAN:
Много общо, но така си пишат и журналистите.

Имам 2 кварцови пури с хелий под ниско налягане.
Вечен източник на UV лъчи, защото електродите са външни.

Само трябва по-конкретен диапазон на лъчението.
Ако има инфо, може да се разровя в разни статитики,
що измервател за дължината на вълната за UV лъчи нямам  8)

И това - никак да не се забравят слънчевите очила и дозата в минути...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия