Радико, кое не разбра, че нямаш думи?
Ако е за цифрите, най-вероятно са объркали 3 000 с 300 0000.
А защо Ердоган се ваксинира с китайска, а не с американска ваксина - на този въпрос си отговори.
Аз си отговорих:
Не само аз, но и по-голямата част от света знаят, че това с вируса е постановка на световния финансов елит, който цели ваксинация - операция Троянски кон. Всички държави са зависими от него, в т.ч. Китай и Русия, не само щаб квартирата САЩ. Но всеки си мисли, че американците са заложили бомба с часовников механизъм в техните ваксини, затова и китайци и руснаци направиха всичко, но да създадат своя, за да не си погубят населението.
Аз все повече си мисля, че от ваксината на Файзер ще има сериозни последствия в бъдеще за тия дето са си я поставили. Предполагам, че заедно с нея инжектират някакъв нано състав, който после с радиовълни могат да програмират в различни субстанции, които ще правят различни болести в приемника. Примерно днес излъчват рак, утре инсулт, вдругиден сърдечен удар, по-вдругиден цироза, но всичко това не моментално, а бавно, бавно действащо, да изглежда съвсем естествено. Вълнови оръжия има и днес, но тия вече са на генетично програмно нано ниво.
Интуиция се нарича това моето.