Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (27/712) > >>

mito_kupona:
  Благодаря за пожеланията.
  Забрвих да спомена чесъна, ям по 3-4 скилидки на ден, рапам го, като ябълка, испанския е много лют ама съм му свикнал. Гаргара със сода за хляб също по два три пъти на ден. Глътка ракия не повече сутрин обед и вечер, но това първите дни, сега пия антибиотик и не мога да ползвам ракия.
  Една баба испанка ми каза, как са се борили с испанския грип испанците през 1918-20 години. Тогава не е имало лекарства, като сега и са слагали във всяка стая по една глава червен лук обелена и нарязана на 4 в една чиния и така, са оцелявали. През 2-3 дена лука се сменява. Каза ми, че лука прихваща вирусите от въздуха и ги убива, колко е вярно не знам. Аз и това направих в къщи, на жената и мирише, но аз засега нямам обоняние и ми е все тая.
    Ще ви информирам за протичането на болестта при мен и за лечението.
    Пазете се!

EDM electronics:
И още нещо Радико:
Отговори си на въпроса, ама съм сигурен няма да можеш, защото правилното мислене не ти е силна страна, защо Италия прие медицинска помощ само от бивши комунистически страни: Русия, Китай, Куба, а няма нито една от ЕС или САЩ дори да са си направили устата за помощ?

Радико:
Мито ето тук, отговор #18
https://mazeto.net/index.php/topic,11134.msg111029.html#msg111029 
Споделих случайно или не случайно открит метод за изключително ефективно лечение със чесън, храян или джинджифил. Със това съм го тествал. Приложи го и ти няма да съжаляваш.

juliang:
Май не разбирате ...
Вируса не е организъм, не е жив. Затова и не можете да го убиете. Той е една перфокарта (за по-младите - флешка, DVD диск) със записана програма в него. Попаднал в клетка, той я препрограмира да прави негови копия. Абсолютно точна е аналогията с компютърния вирус.

Поради тази причина всякакви опити да го "убивате" са абсолютно безполезни. Със същия успех можете да се опитвате да убивате праха от замърсения въздух.

Така че ... нека да спрем с дискусията "какво да пием за да се предпазим от коронавируса". Можете да се борите само с последствията които той причинява. Докато няма последстия - няма с какво да се борите, т.е. няма за какво да пиете каквото и да е.

макс1962:
Това за лука и аз съм го чул. И го правим. Нямам идея помага или не, но съм сигурен, че не вреди.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия