От предишната власт не съм видял лошо, просто казвам че е не е мъдър избор да се върщаме там където сме били вече! Света върви напред а ние кестерме, дет се вика!
И не се сърди, аз съм ти фен но,
Сега, нека първо си разменим някои любезности, аз може и да споря, но не храня лоши чувства към никого. Обичам най-напред всички българи и ще се радвам, да намерим правилната формула да живеем по-добре, защото така или иначе сме едно семейство.
plcsoft , ти също си ми симпатичен, така че аз не се сърдя.
Но, има едно но:
Никога не съм твърдял, че искам да се върнем там където сме били. Това ми го вменяваш ти. Ама то и да искаме, няма да стане, защото знам как мислят руснаците днес. Те не ни искат, те. Искат ни дотолкова, че да бъдем един буфер във военно отношение, да не са предната линия със запада, да им е по-гарантирана националната сигурност. Искат коридора от бившите соц. държави да е демилитаризиран. А за търговията, тя ще си върви, няма лошо, щом процъфтява тяхната със САЩ по време на санкции. Дори малко знаят, че 70% от Боинг се произвежда в Русия. Малко знаят, че Лукойл не е руски или е 50,01% руски, другото е на Родшилд, затова и няма да фалира.
Видя ли как те изхващах, че не си страдал от бившата власт? - хахаха--хаха...
Ама нищо де оплаквай се...
В подкрепа на горното ще кажа, нали виждате какво стана с конфликта в Украйна. Заговорът на световния колонизатор беше, да размътят водата там и "простата" Русия да нахлуе в Украйна и да постави проруско правителство. Пуснаха им въдицата и това искаха. Уловката беше, да влязат и какво да ги правят, да ги ХРАНЯТ 40 мил. гладни пияници?
От де рубли? Тогава сами да се набутат и да се предадат, сами да извикат колонизатора - ела и изчерпи всичките ни ресурси и си гарантирай още 200 г. империята.
Та руснака няма намерение никой НИКОЙ повече да хрантути. Русия няма да ни хрантути.
България трябва да се освободи от колонизатора и да поддържа добри отношения със всички държави, вкл. и със САЩ, но със СУВЕРЕНИТЕТ, т.е. самостоятелно!
Ако това не стане, тежко ни горко през следващите години.