Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
juliang:
А ти къде прочете че никой не ги разработва, и че никой не се занимава с това, или че не са дадени пари за това?
Работи се, работи се усърдно. Да, все още няма резултат. За да има резултат, трябва да се разбере какво се случва с органзима на хората. Трябват опити и трябва ВРЕМЕ. много време. Време, което нямаме. В момента има това, знаем че не е съвършено, но знаем че спасява животи. Спасява повече, отколото затрива. Да, знам че много хора не вярват. Няма как да ги убедя.
Знаеш ли на мен колко много ми се иска да ходя с обувки с метални бомбета по обектите? Тежат кат оводолазни обувки, мама им стара... Обаче ако не съм ги обул - не ме пускат. И няма да има кво да ям. Това не е ли държавна принуда по един заобиколен начин?
Как да им вярвам че бомбетата на обувките са за мое добро? Гледах едно клипче в тубата, където казаха че слагат металните бомбета умишлено - като падне тежестта върху обувката ти да ти отреже пръстите направо, не да ги предпази. За да няма никакъв шанс пръстите да ти оцелеят, да останеш инвалид за цял живот...
Е на - аз съм вече на почти 60 години, толкоз години не съм носил обувки с бомбета, и пръстите още са ми на краката. Как да им вярвам сега че тия обувки ще ме предпазят? Че и без обувки съм си добре... аз съм нагледен пример. И колега и той е на моя акъл... и той си има пръсти.
Обувки с бомбета, каски, въжета като сме на високо, колани в автомобилите, дефектнотокова защита в ел. инсталациите... направо не знам как сме оживели през 20-ти век... Това ако не е натиск, здраве му кажи. И всичко това било уж за мое добро... Грънци - знам ги аз, това е конспирация! Искат да привкнем към прангите на краката и към въжето с което ще ни връзват за кол на поляната като коне...
Как сега можеш да ме убедиш че не съм прав? :)
svetlio760:
--- Цитат на: juliang в Ноември 18, 2021, 09:54:17 am ---А ти къде прочете че никой не ги разработва, и че никой не се занимава с това, или че не са дадени пари за това?
Работи се, работи се усърдно. Да, все още няма резултат. За да има резултат, трябва да се разбере какво се случва с органзима на хората. Трябват опити и трябва ВРЕМЕ. много време. Време, което нямаме. В момента има това, знаем че не е съвършено, но знаем че спасява животи. Спасява повече, отколото затрива. Да, знам че много хора не вярват. Няма как да ги убедя.
Знаеш ли на мен колко много ми се иска да ходя с обувки с метални бомбета по обектите? Тежат кат оводолазни обувки, мама им стара... Обаче ако не съм ги обул - не ме пускат. И няма да има кво да ям. Това не е ли държавна принуда по един заобиколен начин?
Как да им вярвам че бомбетата на обувките са за мое добро? Гледах едно клипче в тубата, където казаха че слагат металните бомбета умишлено - като падне тежестта върху обувката ти да ти отреже пръстите направо, не да ги предпази. За да няма никакъв шанс пръстите да ти оцелеят, да останеш инвалид за цял живот...
Е на - аз съм вече на почти 60 години, толкоз години не съм носил обувки с бомбета, и пръстите още са ми на краката. Как да им вярвам сега че тия обувки ще ме предпазят? Че и без обувки съм си добре... аз съм нагледен пример. И колега и той е на моя акъл... и той си има пръсти.
Обувки с бомбета, каски, въжета като сме на високо, колани в автомобилите, дефектнотокова защита в ел. инсталациите... направо не знам как сме оживели през 20-ти век... Това ако не е натиск, здраве му кажи. И всичко това било уж за мое добро... Грънци - знам ги аз, това е конспирация! Искат да привкнем към прангите на краката и към въжето с което ще ни връзват за кол на поляната като коне...
Как сега можеш да ме убедиш че не съм прав? :)
--- Край на цитат ---
Горе ми казваш, че нищо не спасява, само отлага за да изпразни болниците, тука ми казваш, спасява човешки животи ;D ;D ;D И ти не си вярваш. Като свърши таа бутафория иди се гръмни.
Като пишеш за Италия ми припомни как на първия локдаун всички висяхме ден и нощ на компютрите и гледахме къде колко умрели има, дано отменят локдауна и излезем на въздух. Та тогава тук умираха по към 30-40 човека на ден и това беше върху 5 милиона. Тук бяха писани от ковид онези с черепните травми и пак умираха по 30-40 човека за деня. Италия със своите 60 милиона умираха по 800-900 старци и даваше същия процент. По време на самия локдаун по родилните отделения не ваксаха с обикновените ваксини и о чудо. Заболяваемостта на новородените спадна с 30%!!! Понеже нямаше катастрофи защото нямаше хора да шофират, общата смъртност спадна! Разбира се в последствие написаха други данни, коригираха, гласиха. В крайна сметка на кого му пука кво се е случило преди време? Както казах, от утре почвам да вярвам в извергите, а не на очите си. Такива като теб, които биха ме вкарали в домашен арест на свои разноски, без да съм направил нищо са за трепане! Тук емпатията на нормалните хора е изключена. Ти си изключил твоята, аз към теб съм изключил моята. Ще ги изкарат, не с 9 ами с не знам колко процента отгоре! Да обяснявам ли как се правят репортажи с еднакви кадри и снимки даващи как първо е много зле в Италия, после е много зле в Америка, после снимките на любителите на празните болници, после испанското театро, където една актриса, както се разбра после, плака по скайпа... Как стана така, че смъртността в Италия е с 9% повече ли? ;D ;D ;D ;D моля ти се, недей спами! Хората изправили се срещу политическата пандемия рискуваха кариерите си, изгориха дипломите си. Лекари, експерти, хора с опит. Какво им пречеше да останат на постовете си, да спасяват хора и да взимат пари? Попречи им това, че не са идиоти. Доцент Мангъров работеше в отделението си без никакви предпазни средства, после го последваха и другите, като през цялото време сулю и пулю тъпаци без дипломи плюеха по него. Тези твоите лекари дето търсят как да се справят с "анафилаксията" на задължителните ваксини правят ли аутопсии? Упс щях да забравя, аутопсиите са забранени! Патолозите вдигнаха глъчка, хората са експерти, много ясно! Прост медицински факт, който аз учих в първи курс е, че аутопсията окончателно дава абсолютната информация кой от какво е умрял и решава загадката, показвайки грешките на лекарите... Не случайно се нарича ковидиотия! Искаш някой да ти се върже? Иди в лудница. Да, сега целият свят е лудница вярващ в една фикс идея с елемент на хипохондрия, но това в даден момент ще спре.
svetlio760:
Нито един политик няма умрял от ковид, а те най- много нарушаваха и нарушават карантината и си правиха демонстрационни феик имунизации, хилейки се като тикви, за това пък журналисти и спортисти изпукаха от ваксината, включително Бареков!
svetlio760:
Не можеш да обориш и половината на това, което съм написал, но маниаците хипохондрици са си така. Те си вярват!
VITAN:
Поживём — увидим
https://bgr.news-front.info/2021/11/18/ruskite-ucheni-razrabotiha-lekarstvo-koeto-neutralizira-koronavirusa/
Директорът на Института по молекулярна биология «Енгелхард» (ИМБ) към Руската академия на науките, академик Александър Макаров заяви, че руски учени са разработили лекарство, което може да неутрализира коронавируса, включително неговия «делта» вариант, предаде РИА Новости.
Според него лекарството е създадено на базата на моноклонални антитела и е способно да неутрализира не само делта коронавирусния щам, но и гама варианта.
„Избрана е доза антитела, която намалява вирусния товар сто хиляди пъти, което не е по-ниско от резултатите от използването на известния американски медикамент «Регенерон“, добави Макаров на среща с руския президент Владимир Путин относно разработката на генетични технологии.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия