Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
plcsoft:
--- Цитат на: Радико в Ноември 28, 2021, 08:05:23 pm ---plcsoft само с последното не съм съгласен с теб. Със израза:
Естествена еволюция. Обикновено се казва "няма такъв филм" ама в случая по точно ще е това е най големият филм, фантастичен при това.
--- Край на цитат ---
Не ми мяза на фантастика, повече мяза на фашизирана реалност. Дори се опитват да ти вземат правото на личен избор. Основен принцип във Вселената. И него вече не зачитат. Смятай до каква степен се самозабравиха!!! При това, доста здраво се опитват да на клатят. И то с мечешки милувки....... :D
Радико:
--- Цитат на: plcsoft в Ноември 28, 2021, 08:31:18 pm ---Не ми мяза на фантастика, повече мяза на фашизирана реалност. Дори се опитват да ти вземат правото на личен избор. Основен принцип във Вселената. И него вече не зачитат. Смятай до каква степен се самозабравиха!!! При това, доста здраво се опитват да на клатят. И то с мечешки милувки....... :D
--- Край на цитат ---
Не бе.
Говоря за израза "естествена еволюция"
plcsoft:
--- Цитат на: Радико в Ноември 28, 2021, 09:36:10 pm ---Не бе.
Говоря за израза "естествена еволюция"
--- Край на цитат ---
Да бе, разбрах та! Просто продължавам нишката от моят си чорап ......... :)
Добре за тебе какво е "естествена еволюция" ?
Радико:
Ми няма такова нещо това е някаква измислица. Най простият пример:
Взимаш стотина животни от един вид примерно кучета, но от най различни породи. И ги оставяш в някакво място да живеят естествен живот. След известно количество поколения цялата популация ще бъде от една порода. Защото естествените предпочитания на женските са към най генетично различният мъжки екземпляр. Това важи не само за женските и не само за кучетата за всичко живо важи. И за появата на толкова много разновидности остава само другата вероятност "изкуствената еволюция"
VITAN:
По-ясен пример:
Испанците и англичаните докарват в Америка всякакви коне: бойни, впрегатни и пр.
Индианците обаче поне в началото са подкастряли с по 1 скалп чорбаджиите им и конете хващат хоризонта.
И се появяват едни и същи диви коне: мустанги. Няма бойни, няма впрегатни, няма парадни...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия